Skip to content

Vandring- & yogahelg med naturen i fokus

Datum: 10-12 maj 2024

Inled våren med en helg på Camp Järvsö då naturen visar sig från sin finaste vårskrud i den storslagna naturen runt Järvsö. Åsa, Susanne och Jenny tar dig med på en helg i vandringen och yogans tecken men även med andra aktiviteter som Campen har att erbjuda. Om vädergudarna är med oss kommer vi vara ute i naturen så mycket som möjligt. Vi kommer vandra längs ”Vallederna” och vi kommer även ta oss till Järvsö klack med milsvid utsikt över Hälsinglands berg. Du kommer att få njuta av skön yoga och hitta ditt inre lugn och rörlighet. Vi lovar en helg med härlig gemenskap, god mat, vedeldad bastu, bubbel i baren, fin gemenskap och många skratt. Förhoppningsvis lämnar du Camp Järvsö med en laddad kropp och själ med en längtan att snart komma tillbaka. Pass som utlovas utöver vandringen och yoga kan du läsa mer om i programmet som kommer inom kort.

Hoppas vi ses, Åsa, Susanne & Jenny.

Att ta med i packning: kläder för bra och mindre bra väder, skor som tål lite terräng, termos för kaffe på långturen, badkläder om du vill doppa dig i Kalvsjön efter bastun.

Detta ingår i paketet:
– Logi (pris varierar beroende på val)
– 2 frukostar (lördag, söndag)
– 2 middagar (fredag, lördag)
– 2 luncher (lördag, söndag)
– All träning & aktiviteter enligt program
– Transport till och från Järvsö
station om du kommer med tåg

Pris från 4440 kr

HELGENS PROGRAM

Om Jenny Ström

Jenny är en uppskattad yogalärare, personlig tränare och inspiratör. Hon har drivit eget företag inom träning och hälsa sedan 2007, arrangerar retreats och egna resor. 

Styrkan och erfarenheten att komma tillbaka efter en MS-diagnos och utmattning är något som Jenny gärna delar med sig av på föreläsningar och workshops. Hon har även skrivit en bok, Sjukt frisk, om ämnet och är krönikör. 

När hon mitt i livet gick från att vara snabb och stark till svag och orkeslös tog det lång tid för henne att komma tillbaka. Yogan, andetaget och närvaro istället för prestation och att hela tiden vara i görandet var hennes recept tillbaka. Det genomsyrar hennes träning och yogaklasser idag. Hon ger dig förutsättningar för att kunna prestera och nå dina mål genom att tillåta dig att lyssna på vad din kropp behöver. 

Hon tror att allt är möjligt och vill få sina klienter att röja sina mentala hinder. Hon springer och promenerar gärna i naturen, inte lika snabbt som tidigare men hon njuter desto mer.

Åsa Burwall jobbar som fysioterapeut, PT och gruppträningsinstruktör på IKSU.  

Hon har alltid hållit på med någon form av träning och spelade från början handboll i Guif i hemstaden Eskilstuna. Flyttade som 20-åring till Umeå där hon blivit kvar och haft turen att få jobba på IKSU – som hon anser vara ”drömkåken” om man vill jobba med träning och rehabilitering i alla dess former.  

Genom åren har hon lett de flesta former av gruppträning vilket gett henne en stor ”verktygslåda” att jobba med. Specialintresset är funktionell träning med fokus på stabilisering.  

Åsa tycker om att få sina kunder att förstå vad de gör och varför – vet inte huvudet vad kroppen håller på med brukar resultatet utebli. Hon drivs av nya utmaningar och den energi hon får av att kunna ge sina deltagare samma positiva kick som hon själv upplever då hon tränat. Träningsmotto: -alla kan alltid röra på sig i någon form – det är bara fantasin som begränsar dig. 

Susanne är utbildad massageterapeut med eget företag sedan 27 år! 

Älskar naturen o tillbringar mycket tid i skärgården hemma i Nynäshamn. Har jobbat som instruktör under många år. 

Började som resenär på Spring Times resor till Turkiet och Portugal har sedan varit i härliga Monte Gordo i Portugal som core o stavtränings instruktör på många resor. Jobbar nu på Gym hemma i Nynäshamn både som gruppträningsinstruktör med Hiit pass, Core och Seniorpass samt som Weight Trainer Coach o coachar deltagare till en hälsosammare livsstil.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.