Skip to content

Temahelger på
Camp Järvsö Hotell

Vissa helger och veckor erbjuder vi på Camp Järvsö Hotell & Konferens olika träningshelger, retreats och teman där du helt säkert kan hitta det du gillar extra mycket! Välkända profiler delar med sig av sina kunskaper inom både träning, kost och hälsa – här finns något för alla smaker.

Nedan ser ni årets alla träningshelger, program och priser

DANS- OCH ADVENTSWEEKEND

1-4 dec alt. 2-4 dec

Denna vinterhelg har vi två av våra favoriter på plats, Tobias Karlsson och Magdalena Forsberg. Vi kan lova att en vistelse med Tobias blir alltid fantastiskt trevlig då det inte går att undgå att smittas av Tobias positiva energi.

HOLISTIC CAMP -DECEMBERMYS MED CECILIA

9-11 december

December är perfekt att mysa med eld, ljus, närande yoga och lugn träning – som en mjuk ingång till jul och vinter. Förvänta dig en lagom liten/stor grupp av fina, likasinnade kvinnor som vill göra något härligt innan julen drar igång. 

DANS- OCH TRÄNINGSHELG EXTRA ALLT MED MARIA BILD

20-22 januari 2023

Starta året på bästa sätt! Dans och träningshelg extra allt tillsammans med Let´s Dance dansaren Maria Bild. Helgen kommer att erbjuda flera fartfyllda danspass men också pilates, Soma Move och freepower.

YOGARETREAT MED ANCI NÄSLUND FOKUS KLIMAKTERIET

3-5 februari 2023

En helg fylld av stillhet, rörelse, närvaro, samtal, delande av erfarenheter, mysiga meditationer vid brasan och så mycket mer. Helgen har fokus på klimakteriet.

SKICAMP MED FREDRIK ERIXON

10-12 februari 2023

Välkommen till Camp Järvsö och Skicamp som hjälper dig att utveckla din längdskidåkning tillsammans med äventyraren och skidåkaren Fredrik Erixon. Under tre dagar kommer du få inspiration, teknik och utbildning i längdskidåkning.

Holistic Camp / Soma Move Special med Linus som gäst

10-12 februari 2023

En helg med Linus och Cecilia, där du får extra mycket av populära rörelsekonceptet SOMA MOVE®, men också föreläsningar, morgonyoga, frisk luft, skratt och umgänge! 

NYSTART MED ÅSA LEMBERG

28-29 februari 2023

Syftet med den här helgen är att du ska få med dig kraftfulla verktyg som hjälper dig att förändra din livsstil på riktigt och så att du får inspirerande träningspass.

Holistic Camp

10-12 mars 2023

Lugnande yoga, frisk vandring, sinnliga skogsbad, energigivande svettiga holistiska klasser, avslappnad gemenskap och eget andrum.

VÅRVINTERPEPP

24-26 mars 2023

Ge dig själv en helg där du får fylla på med inspiration, samtidigt som du bara kan vara, ute och inne, i underbara Järvsö. Schemat kommer att fyllas av dans, rörlighet, styrka och andetag. Du gör det du vill och skapar också luft i din helg, med de upplevelser du behöver.

Aktiv Senior i Järvsö

7-11 maj 2023

Härliga vårdagar i vackra Järvsö! Njut av underbar natur med ett besök på Camp Järvsö. Härligt aktiva tränings- och semesterdagar för dig som vill hålla dig stark länge och ha roligt i vacker Hälsingeanda. Bo bekvämt, ät gott och lär känna nya vänner.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.