Skip to content

LOV OCH HÖGTIDER
PÅ CAMP JÄRVSÖ

Välkommen till Camp Järvsö – en perfekt plats för hela familjen att njuta av naturen, aktiva dagar och god mat. Utforska skogarna, cykla, fiska eller koppla av i den vackra omgivningen.

Camp Järvsö – skapa minnen för hela familjen.

MIDSOMMAR
på camp järvsö

20-23 juni 2024

Vill du fira midsommar på ett unikt sätt? Då är Camp Järvsö den perfekta platsen för dig! Beläget mitt i den gudomligt vackra naturen i Hälsingland, omgiven av skogar och härliga ängar vid Kalvsjön. Järvsö är bara 7 km bort. Detta är det ultimata stället att fira midsommar på.

SOMMARPAKET
SOMMARVECKOR FÖR HELA FAMILJEN

1 juli – 4 augusti 2024

Camp Järvsö är platsen för dig som vill ha härliga upplevelser i en naturskön omgivning. Här finns verkligen något för alla. Vare sig du vill känna lugnet och strosa i den vackra naturen, slumra i någon av våra hängmattor eller om du vill ha mer fartfyllda aktiviteter såsom att cykla, springa eller vara med på att ett eller flera träningspass så erbjuder vi det här.

KRÄFTSKIVA I INTO THE WILD
& LIVEBAND I LOGEN

Vi bjuder in till vår årliga kräftskiva på Camp Järvsö uppe i vårt ”Into the Wild”!
Där är vi nära naturen utan att behöva frysa, vi tänder lägerelden och dukar upp en härlig buffé i vår mysiga grillkåta, sjunger allsång, tar på oss kräfthattarna och mår gott kvällen lång.

När kräftorna och snapsen är slut fortsätter kvällen i Logen där vi får svänga våra lurviga till livemusik – bandet Stöldgods spelar!

HÖSTLOV VECKA 44
FÖR HELA FAMILJEN

25 oktober – 3 november 2024

På Camp Järvsö erbjuder vi under höstlovet roliga äventyr och aktiviteter för hela familjen. Precis utanför dörren finns förutom skogen och vår nya mästarbana på Outdoor Arena även aktiviteter som bågskytte, fiske, cykling och mycket mer.

JULFIRANDE
PÅ CAMP JÄRVSÖ

22-26 december 2024

Upplev en förtrollande jul på Camp Järvsö! Levande eldar, glögg, pepparkakor, julpyssel och mycket mer. Här kan du njuta av lediga dagar med god mat, lugn miljö och möjlighet till vinteraktiviteter både på Camp Järvsö och i de fantastiska omgivningarna i Järvsö.

NYÅRSFIRANDE
PÅ CAMP JÄRVSÖ

30 december 2024 – 2 januari 2025

För många är nyår en chans att reflektera, fira och se fram emot vad det kommande året har att erbjuda. Varför inte göra det i den mest idylliska miljön? På Camp Järvsö handlar det inte bara om Nyårsafton. Här får du chansen att njuta av avkopplande dagar fyllda med vintersporter, god mat och en atmosfär som får dig att känna dig som hemma. Camp Järvsö är en pärla omgiven av fantastisk natur och möjligheter.

mellandagsyra!
JULLOV – FÖR HELA FAMILJEN

26-30 december 2024
1-6 januari 2025

Oavsett om du kommer ensam, med familjen eller med ett gäng vänner, har vi något som passar alla. Camp Järvsö är en pärla omgiven av fantastisk natur och möjligheter. Utforska vårt moderna gym, njut av avkopplande stunder i vår yogastudio, eller ge dig ut i vårt elljusspår för en tur på längdskidor.

SPORTLOV

Vill du ha ett litet annorlunda sportlov? Upptäck allt det roliga och spännande som väntar på Camp Järvsö. Här kan du vara precis så aktiv eller avkopplande som du önskar. Med familjen eller en grupp vänner, finner du aktiviteter och miljöer som passar alla åldrar. Camp Järvsö är en naturskön oas som ger en massa möjligheter till upplevelser. 

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.