Skip to content

Löpning

Löpning ligger i vårt DNA och äntligen har vi hittat en plats som är som gjord för det! Allt från morgonjogg i soluppgången, utmanande trailleder till härliga långpass på sköna grusvägar och stigar. Trail, terräng, grusvägar i oändlighet och asfalt för den som ligger i träning för ett maraton… Omgiven av Hälsinglands blå berg hittar du rätt löpkänsla! Under vinterhalvåret springer vi som vanligt på våra plogade vintervägar.

”Närmare Kenya än så här är det svårt att komma.” – Suldan Hassan

Förutsättningarna för löpning är de allra bästa runt Camp Järvsö. Härliga grusvägar och skogsstigar inbjuder till skön löpning både för den vanlige motionären såväl som elitlöparen. Ofta har vi några av Sveriges bästa löparcoacher på plats för att ge ytterligare tips, inspiration och motivation. Håll koll på alla våra temahelger om du vill ha extra mycket löpning!

Löp- och vandringsleder

På Camp Järvsö erbjuder vi ett flertal härliga vandringsleder som även passar utmärkt för löpning. Klicka på knappen nedan för att hitta mer information om dem, inklusive kartor och GPX-filer.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.