Skip to content

Glamping

Camping i lyxförpackning!

Känslan av att tälta men ändå ha riktiga sängar, mattor, klädförvaring, och mysig belysning. Uppbyggda på träaltaner står våra glampingtält tätt intill träden upplysta av ljusslingor och solcellslampor. Njut av solens sista timmar på trädäcket med egen eldstad och bekväma utemöbler, somna gott till naturens ljud.

Tältet är 5 meter i diameter och har stapelbar sängar som enkelt anpassas till om ni är två eller fyra, vill ha dubbelsäng eller fristående.

I ett av Glampingtälten är det tillåtet att bo med hund, det står i bokningen om det finns ledigt. Pristillägg 200 kr per husdjur.

WiFi finns ej vid tälten. Dock på anläggningen i övrigt.

Frukost ingår.

Förvaring

Cyklar får inte förvaras i tälten utan ska förvaras i servicecentrets låsta förråd. Där kan cykelskor, hjälmar mm med fördel förvaras.

Servicehus

I vårt servicehus finns disk- och tvättmöjligheter samt även ett torkrum. Allmänna duschar och toaletter finns i gymnastiksalens omklädningsrum.

Måltider och aktivitetskort

Boka på ett tema om du önskar träna mycket, annars ingår vårt Basic utbud när vi har det på schemat. Måltider som lunch och middag bokas också på som tillval i bokningsprocessen eller via info@campjarvso.se

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.