Skip to content

Glamping

Camping i lyxförpackning.

Känslan av att tälta men ändå ha riktiga sängar, mattor, klädförvaring, kylskåp och mysig belysning. Uppbyggda på träaltaner står våra glampingtält tätt intill träden upplysta av ljusslingor och solcellslampor. Njut av solens sista timmar på trädäcket med egen grill och utemöbler och somna gott till naturens ljud.

Tältet är 5 meter i diameter och har stapelbar sängar som enkelt anpassas till om ni är två eller fyra, vill ha dubbelsäng eller fristående.

I ett av Glampingtälten är det tillåtet att bo med hund, det står i bokningen om det finns ledigt. Pristillägg 200 kr per husdjur.

WiFi finns ej vid tälten. Dock på anläggningen i övrigt.

Frukost ingår (gäller bokningar gjorda efter 1/9 2021). Lunch och middag kan bokas som tillval i bokningsprocessen.

Förvaring

Cyklar och skidor får inte förvaras i tälten utan ska förvaras i servicecentrets låsta förråd. Där kan även pjäxor, cykelskor, hjälmar mm med fördel förvaras.

Servicehus

I vårt servicehus finns disk- och tvättmöjligheter samt även ett torkrum, duschar och wc. I tillägg finns ett stort antal allmänna duschar och toaletter i gymnastiksalens omklädningsrum.

Måltider och aktivitetskort

Boka på aktivitetskort om du vill delta på vårt grundprogram med ledarledda pass. Måltider frukost, lunch och middag bokas också på som tillval i bokningsprocessen.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.