Skip to content

Into the wild

Välkommen in i hjärtat av Camp Järvsö – skogen!

Löpning

Löpning ligger i vårt DNA och äntligen har vi hittat en plats som är som gjord för det! Allt från morgonjogg i soluppgången till hårda intervallpass erbjuds för alla målgrupper. Trail, terräng, grusvägar i oändlighet och asfalt för den som ligger i träning för ett maraton… Omgiven av Hälsinglands blå berg hittar vi rätt löpkänsla!

Vandring

Allt från en egen upptäcksfärd i vår skog, till ledarledda längre turer genom gamla fäbodar i hälsingemiljö. Självklart har vi då med oss något gott att äta från restaurangen i ryggsäcken.

Skogsbad

Shinrin -Yoku, det japanska sättet att bada sina sinnen i skogens atmosfär. En närvarande och meditativ upplevelse som flera vetenskapliga studier har bevisat läker kropp och själ! Följ med på en guidad tur där inslag av enklare yoga och meditation bredvid träden ingår, eller gå vår uppmärkta Skogsbads slinga, som har inbjudande platser för sinnena och ger vila och återuppladdning.

Orientering

Rädd för att gå vilse? Nyttja gärna våra orienteringsbanor med olika svårighetsgrad, allt från fotoorientering till mer avanceread nivå.

Bär och svamp

Stenåldersdiet? Nja, vi ska väl inte gå in på den stränga kosthållningen, men vi har en fantastisk skog vi kan plocka bär och svamp i när det är säsong för det.

Utegym

Längs med vår 2,5 km slinga finns ett antal utegym-stationer, så att vi inte bara får upp ett bra flås, utan gärna muskler också!

Grillkåta

Med plats för 36 personer är vår kåta en naturlig samlingsplats för grill/musik kvällar, äventyrsteman, konferenser, föreläsningar mm. Här kan allt hända! Det är portalen för ”Into the Wild” och är både utgångspunkt och uppsamlingsplats för skogens alla aktiviteter. Gör en avslappnande stretch, drick något gott och prata igenom dagens upplevelser

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.