Skip to content

Konferens i Järvsö

Teambuilding – Möten – Konferens – Event

Möten & konferens

Hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens kan ni komma och konferera naturnära. Här finns fräscha konferenslokaler och boende i våra mysiga och harmoniska rum.

För er som planerar en konferens, teambuilding, bröllop, fest eller föreningens årsmöte kan vi på Camp Järvsö erbjuda en hållbar och naturlig miljö som alla mår bra i. Den ro som skogen ger tillsammans med näringsrik mat, god nattsömn, samt dagliga fysiska aktiviteter gör att alla åker hem fräscha och med ett lägre blodtryck och puls.

Konferenspaket med övernattning och dagkonferens

För er som planerar en konferens, teambuilding, bröllop, fest eller föreningens årsmöte kan vi på Camp Järvsö erbjuda en hållbar och naturlig miljö som alla mår bra i. Välj mellan vårt konferenspaket med övernattning och vårt dagkonferenspaket.

Upplevelse och aktiviteter

Kombinera ert möte och konferens med actionfyllda eller lugna aktiviteter hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens! Vi erbjuder många olika typer av aktiviteter och upplevelser på Camp Järvsö som är perfekta för både större och mindre grupper.

Lokaler

Våra konferens- och mötesfaciliteter består av en aula för ca 80 personer, kåta för upp till 20 personer, samt en mindre lokal som passar perfekt för styrelsemötet för upp till 10 personer. Vi har även en gymnastiksal för ca 100 personer, yogasal för ca 25 personer, In To The Wild (tänk lägereld) för ca 100 personer.

Vår trevliga restaurang CJ och bar har en kapacitet för ca 70 personer.

Förutom våra ordinarie konferenslokaler finns en mängd andra möjliga lokaler för mindre och större grupper. Hör av er till oss så berättar vi mer.

Boende

Vi erbjuder logimöjligheter där huvudparten av våra rum ligger i de tre byggnader som utgör Hälsingegården. Totalt 40 rum som i tillägg med 2 lägenheter om 4 sovrum vardera gör att vi kan ta emot grupper på ca 100 övernattande gäster.

Boka hela anläggningen eller en specifik byggnad för bara ert sällskap/företag!

Välkommen med er förfrågan

Vi hjälper er att skräddarsy ert program/event med allt från måltider, övernattning, friidrottstävlingar, utflykter, grillkvällar, konferens, fest och äventyr.

Det bästa till sist –  den fantastiska naturen och de vackra omgivningarna. Skogsbad, kanotturer, fiske, bad, svampplockning, skridskoåkning – naturen erbjuder något för alla!

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.