Skip to content

Naturliga möten

Teambuilding – Möten – Konferens – Event

För er som planerar en konferens, teambuilding, bröllop, fest eller föreningens årsmöte kan vi på Camp Järvsö erbjuda en hållbar och naturlig miljö som alla mår bra i. Den ro som skogen ger tillsammans med näringsrik mat, god nattsömn, samt dagliga fysiska aktiviteter gör att alla åker hem fräscha och med ett lägre blodtryck och puls.

Vi har skapat möjligheten att styra ihop en naturnära och hållbar sammankomst där vi tillsammans skräddarsyr innehållet utefter ert önskemål. Kombinera mötet med boende, träning, yoga, vandring, tävlingar och härliga måltider. 

Konferenspaket

Hos oss på Camp Järvsö skapar ni bra möjligheter för en aktiv konferens, där fokuserade möten varvas med rörelseglädje.
Ha en 36 timmars konferens hos oss med lugn och skön yoga, löpning uppför Hälsinglands blå berg.

I vårt konferenserbjudande ingår:
– Ni kan välja på att bo tillsammans i något av våra större boenden eller del i dubbelrum.
– Hos oss avnjuter ni frukost, lunch och middag i vår Restaurang CJ
– Konferensen tillbringar ni i mötesrummet eller ute i det fria vid någon av våra grillplatser eller vid vangsliderna. Walk and talk längs våra leder är även ett bra sätt att få i gång kreativiteten. Självklart ska ni även få en energitopp under dagen i form av för- och eftermiddagsfika.

Pris per person från 1 695 kr ex moms 

Lokaler

Våra konferens- och mötesfaciliteter består av en aula för ca 80 personer, kåta för upp till 20 personer, samt en mindre lokal som passar perfekt för styrelsemötet för upp till 10 personer. Vi har även en gymnastiksal för ca 100 personer, yogasal för ca 25 personer, In To The Wild (tänk lägereld) för ca 100 personer.

Vid årskiftet 2022 slår vi upp portarna till vår nyrenoverade och topp morderna loge som passar perfekt för konferens, event, bröllop och festliga middagar. Här kan vi mötas och träffas upp till 130 personer.

Vår trevliga restaurang CJ och bar har en kapacitet för ca 70 personer.

Boende

Vi erbjuder logimöjligheter där huvudparten av våra rum ligger i de tre byggnader som utgör Hälsingegården. Totalt 40 rum som i tillägg med 2 lägenheter om 4 sovrum vardera gör att vi kan ta emot grupper på ca 100 övernattande gäster.

Boka hela anläggningen eller en specifik byggnad för bara ert sällskap/företag!

Aktivitets- och träningsutbud

Vandring, löpning, cykel och skidåkning är fyra härliga motionsformer utomhus där alla kan vara med efter egen förmåga. Ett fullt utrustat gym inomhus och gör att det alltid går att fysträna. Gruppträning inom yoga, dans och styrka samt tillgång till gymnastiksal där man kan göra allt som man kan göra i en gymnastiksal…

Välkommen med er förfrågan

Vi hjälper er att sy ihop ert program/event med allt från måltider, övernattning, friidrottstävlingar, utflykter, grillkvällar, konferens, fest och äventyr.

Det bästa till sist –  den fantastiska naturen och de vackra omgivningarna. Skogsbad, kanotturer, fiske, bad, svampplockning, skridskoåkning – naturen erbjuder något för alla!

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.