Skip to content

KONFERENS MED NATUREN RUNT KNUTEN

RÖRELSEGLÄDJE & ÅTERHÄMTNING

För oss är Camp Järvsö en dold skatt, belägen med en fantastisk vy över Kalvsjön, bara 7 km från Järvsö. Här erbjuder vi konferenser, distansarbetsplatser, kickoffer och workshops.

Naturen har hjälpt oss a skapa en miljö där människor kan finna återhämtning, kreativitet och social glädje. På detta sätt bygger gruppen stark sammanhållning och främjar välbefinnande både på ett personligt och professionellt plan.

Delägare Carolina Klüft presenterar Camp Järvsö Hotell & Konferens och möjligheterna som finns för konferens/kickoff.

MÖTS I KREATIVA MILJÖER

Människor mår som bäst och får sina bästa idéer när de tar sig ut från mötesrummen för att hämta energi. Den fantastiska Hälsingenaturen kring Camp Järvsö bjuder in till både lugna och fartfyllda aktiviteter, tillsammans skapar vi den konferens du vill ha.

För att få ut det mesta av ert möte hittar du därför inte bara traditionella konferensrum, utan även spännande utomhusmiljöer. Vi har självklart inte tummat på den komfort och de faciliteter som vi vet att du behöver för ett lyckat möte.

Möts i en prestigelös, avslappnad och kreativ miljö – på Camp Järvsö lämnar du klackarna och kavajen hemma.

KONFERENSRUM

Våra konferens- och mötesfaciliteter består av en aula för ca 80 personer. I Business Center har vi mindre lokal som passar perfekt för styrelsemötet för upp till 10 personer. Vi har även en klassisk gymnastiksal som rymmer ca 100 personer. I Norrgården har vi plats upp till 20 personer.

Vill ni uppleva en annorlunda konferens utomhus?
I Logen kan vi ta emot för konferens och events för upp till 150 personer. Vår utomhusarena In To The Wild har plats för ca 100 personer samt en grillkåta för 20 personer. Här tänder vi upp lägereldar och grillplatser för konferens, aktiviteter, middagar och mingel.

Alla våra lokaler är utrustade med grundteknik.

Konferens och möten

AKTIVITETER

För en konferensupplevelse utöver det vanliga, erbjuder vi på Camp Järvsö en rad unika och minnesvärda aktiviteter som kommer att förgylla er vistelse.

Slappna av i den vedeldade bastun vid Kalvsjön och njut av fördelarna med kallbad och den avkopplande atmosfären. Ge er själva möjligheten att återställa balansen i både kropp och sinne.

Skapa sammanhållning, energi och rörelseglädje på något av våra träningspass, ledda av våra fantastiska ledare. Välj mellan exempelvis lugnande yoga, fördjupande meditation, uppfriskande skogsbad, energigivande löpning, natursköna vandringar, pulshöjande cirkelfys och glädjefylld dans.

Bli ett barn på nytt under mångkamp i vildmarksanda, skräddarsydd för er grupp. Samarbete och skratt står i centrum, och ni kan förvänta er många glada stunder tillsammans.

Ta er ut på ett äventyr – paddla kajak, klättra i berg, prova höghöjdsbana eller ge er ut på en MTB-cykelutflykt. Möjligheterna är många och anpassas efter era önskemål.

Allt detta och mer därtill – bara fantasin sätter gränserna!

MAT & DRYCK

Med stor passion för väl- & närproducerade lokala råvaror och med menyer anpassade efter säsong, skapar våra kockar välkomponerade smakupplevelser. Välj var och hur just ni önskar avnjuta era måltider – i vår klassiska restaurang, eller i någon av våra unika utomhusmiljöer.

Utforska smakerna av den svenska vildmarken under vår Into the Wild-middag – en gastronomisk upplevelse som tar er närmare naturen. Oavsett om ni är äventyrare, naturälskare eller matentusiaster kommer ni att uppskatta denna unika och minnesvärda kväll.

Upptäck Logens charm, där naturens skönhet möter komfort och gästfrihet. Med sina rustika träväggar ger logen en genuin känsla av svensk tradition och natur. Den är perfekt för middagar, fester, konferenser och träning – och terrassvärmare håller er varma även under kallare årstider.

BOENDE

På Camp Järvsö Hotell & Konferens finns många möjligheter att hitta det just du söker. Gården där vår verksamhet bedrivs har anor från 1600 talet och består av flera byggnader som har byggts till och om under åren. Runt om på gården finns våra nyrenoverade rum, lägenheter och glampingtält. Alla med kort avstånd till övriga faciliteter. Några med dusch och WC i korridor. Rummen har olika planlösningar och förenas i samma enkla inredningsfilosofi med en dov och jordnära färgskala med naturliga material som trä, läder och linne.

HITTA HIT

Du tar dig enkelt till Järvsö med tåg eller bil. Från Stockholm tar det ca tre timmar med tåg – därefter tar det ca 10 min från tågstationen till Camp Järvsö – vi erbjuder shuttle service eller abonnerade bussar, beroende på antal personer.

Vi har ett gott samarbete med SJ och förmedlar gärna gruppbiljetter för er resa.

Varmt välkommen!

Konferensförfrågan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Du måste acceptera villkoren

Vill du veta mer om vårt konferensutbud? Klicka här eller på bilden nedan för att ladda ned en PDF med mer information.

Boendet håller hög nivå, maten framställd på lokala råvaror var av högsta klass och i kombination med en mycket kunnig och trevlig personal blev detta en oförglömlig upplevelse för hela teamet.
Placeholder Image
Kim
Tack för en härlig förmiddag med god lunch på fina Camp Järvsö. Alla 30 deltagarna var så nöjda och vi har fått väldigt många mail om hur bra alla tyckte det var. Helhetsbetyget blir TOPPEN, vi kommer tillbaka i vår igen.
Placeholder Image
Evelina
Vi hade en fantastisk dag på Camp Järvsö. Väldigt professionellt bemötande från start till slut, fantastisk mat och härlig miljö att vara i och ett stort utbud av aktiviteter för alla. Rekommenderas varmt!
Placeholder Image
David
Vi var en stor grupp som hade en magisk helg på Camp Järvsö. Fantastisk miljö med mycket god mat och bra träningsmöjligheter. Mästarbanan var ett riktigt plus i kanten, detta kommer vi garanterat göra om.
Placeholder Image
Daniel
Stort tack för en mycket trevlig vistelse, hela sällskapet var väldigt nöjda och bastun vid strandkanten var den klara favoriten.
Placeholder Image
John
Jag vill framföra ett jättetack för all hjälp och ert mycket stora engagemang i samband med konferensen, alla jag har talat med var enormt nöjda med sin vistelse i Järvsö och på Camp Järvsö.
Placeholder Image
Thomas

Camp Järvsö är utvald av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Camp Järvsö är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens kvalitetssystem. Vi är helt enkelt proffs på att guida dig till bättre möten! Camp Järvsö äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi miljömärkta och medlemmar i Visita. Läs mer på www.svenskamoten.se

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.