Skip to content

Lägenheter

Våra 2 lägenheter för 4-10 personer består av 4 sovrum, vardagsrum, litet kök samt en dusch och en wc. Lägenheterna har ett fullt utrustat litet kök för självhushåll för upp till 10 personer. Alla 4 sovrum har 2 st 90 cm breda sängar och i vardagsrummet  finns en bäddsoffa för person 9 & 10.

Båda lägenheterna har praktiska förvaringsmöjligheter och den totala ytan per lägenhet är 90 kvm.

Rökning är inte tillåten. I en av lägenheterna tillåts husdjur, det står på vid bokning om tillgängligt om det är tillåtet med husdjur (måste också uppges vid bokning). Pristillägg 200 kr per husdjur.

Cyklar och skidor får inte förvaras i lägenheterna utan ska förvaras i servicecentrets låsta förråd. Där kan även pjäxor, cykelskor, hjälmar mm med fördel förvaras.

Fri trådlös wifi samt tv finns i lägenheterna och båda har sjöutsikt.

Aktivitetskort, frukost, lunch och middag kan bokas på som tillval i bokningsprocessen.

Linneset med lakan och handduk kan förbeställas för 200 kr per person. Slutstädning 1600 kr. Om städning görs själv ska slutbesiktning ske innan avresa.

Lägenheterna kan endast bokas 3 dgr (torsdag-söndag), 4 dgr (söndag-torsdag) eller 7 dgr (söndag-söndag). Vid bokning av färre dagar så kan det endast ske på förfrågan. Maila info@campjarvso.se.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.