Skip to content

BRÖLLOP & FEST

En perfekt plats för de vackraste stunderna i livet

Är ni ute efter något alldeles extra? Varje bröllop & fest är såklart unik och hos oss på Camp Järvsö strävar vi alltid helhjärtat efter att ge er en minnesvärd upplevelse med välsmakande menyer, drycker och personlig service.

FESTLOKALEN LOGEN

Logen är den perfekta platsen för ett lantligt bröllop. Innanför de faluröda väggarna öppnar sig ett sagolikt rum, med högt i tak och magiskt ljus som silar ner mellan bjälkarna.

Här får ca 130 gäster plats att sitta vid de rustika borden. Vi har med omsorg valt stolar, servis och dekorationer för att skapa en unik, ombonad och bohemisk miljö. Logen är oisolerad och vi har ingen uppvärmning.

Vi tar därför bokningar enbart från maj till september.

BOENDE

Det går med fördel att abonnera hela hotellet för sitt bröllop eller fest. Med våra 48 rum, timmervilla och glampingtält finns det plats för alla gäster på ett och samma ställe.

VIGSEL

Vill ni ha en kyrklig vigsel föreslår vi Järvsö Kyrka med anor från 1200-talet. Järvsö Kyrka ligger i centrala Järvsö på en egen ö kallad Kyrkön och bredvid flyter Ljusnan.

Ute hos oss på Camp Järvsö är idéerna på vigselplatser oändliga, här kan ni gifta er i trädgården, mitt ute i skogen eller varför inte ute på bryggan nere vid den vackra Kalvsjön.

KONTAKT

För att boka ert datum eller komma på visning – skicka iväg en förfrågan till oss! Kontakta Caroline Sundh: caroline.sundh@campjarvso.se

Bröllop- och festförfrågan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Du måste acceptera villkoren

Vill du veta mer om vårt bröllopsutbud? Klicka här eller på bilden nedan för att ladda ned en PDF med mer information.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.