Skip to content

SÄSONGSERBJUDANDE

januari – april

Under vintersäsongen har vi extra förmånliga priser på boende vilket gör det möjligt att få några härliga vinterdagar – eller en hel vecka – till ett överkomligt pris.

Åk utför i familjevänliga Järvsöbackens nedfarter som i år fått ett nytt liftsystem, åk längd i härliga Harsa (om du inte nöjer dig med vårt elljusspår) och långfärdsskridskor på Kalvsjön utanför vår dörr!

Njut av härlig natur, isbad med bastu, träna eller lek inomhus i vårt gym, gymnastiksal eller aktivitetsrum – helt enkelt härligt aktiva dagar!

Dessa rabatterade priser gäller under följande förutsättningar:

  • Boka minst 2 nätters boende
  • Förmånligt är att boka en hel vecka
  • Bokning måste ske senast 2 dygn före ankomst

Vissa perioder är det upp till 50% rabatt jämfört med ordinarie pris och extra förmånligt är om man bokar att stanna en hel vecka.

Ta chansen att boka en härlig vintervistelse!

Pris från 425 kr inkl. frukost/person i Double Simplicity

Viktigt att veta

Frukost

För alla som bokar våra rum ingår frukost. Under denna period så serveras en kontinental frukost vilket innebär att ingen varm mat serveras. Olika sorters bröd och pålägg, yogurt, fil, flingor, müsli och givetvis kaffe, te samt juice serveras. För bokning av lägenheter eller Timmervillan ingår inte frukost.

Bar och restaurang

Under denna period så kommer vår restaurang och bar inte vara öppen.

Reception

Under denna period kommer vi att erbjuda en begränsad service. Receptionen kommer att vara obemannad, men det finns personal på plats på området under dagtid. Incheckning kan komma att ske via självbetjäning. I övrigt så hjälper vi till med praktiska frågor när behov uppstår, företrädesvis via telefon.

Shuttle

Vi har tyvärr inte möjlighet att erbjuda shuttle från/till Järvsö Station under denna period.

Faciliteter

I stort sett alla våra faciliteter kommer finnas tillgängliga att använda. Följande finns alltid tillgängligt: Gym, Gymnastikhall & Aktivitetsrum med pingis, dart, fuzzball & sällskapsspel.

Vårt elljusspår för skidåkning samt isleden för skridskoåkning är också öppna för användning, givetvis beroende på väder och underlag.

Vår vedeldade bastu med tillhörande isvak är bokningsbar men måste bokas minst 24 timmar i förväg.

*Sportlovsveckorna vecka 8 &9, Påsklovet samt vissa datum är undantagna.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.