Skip to content

Jobba hos oss

VI SÖKER PERSONAL TILL SOMMAREN – SÄSONG -& TIMANSTÄLLNING

Inför den kommande sommarsäsongen söker Camp Järvsö extrapersonal för att förstärka vårt team. Vi erbjuder både deltid- och heltidstjänster inom en rad olika verksamhetsområden, däribland servering vid frukost, lunch och middag, köksarbete, disk och serveringsuppgifter.

Vad vi söker:

– Personer med en positiv inställning och en vilja att bidra till en välkomnande atmosfär.

– Förmågan att anpassa sig och arbeta flexibelt över olika arbetsområden.

– Erfarenhet inom restaurang eller hotell är meriterande men ej ett krav. Vi värdesätter din entusiasm och ditt engagemang.

– Boende i närområdet är fördelaktigt. För dig som bor längre bort finns möjlighet till boende.

Ansökan:

Är du intresserad av att ta dig an nya utmaningar och bli en del av vårt team? Skicka din ansökan med ett CV och ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av att arbeta hos oss. 

Varmt välkommen att skicka din ansökan till Johan.persson@campjarvso.se

OM CAMP JÄRVSÖ OCH SPRINGTIME

Camp Järvsö är en nyetablerad hotell- och konferensanläggning med naturskönt läge i Järvsö. Här erbjuds en hållbar, naturlig och aktiv miljö som alla kan må bra i. Den ro som skogen ger tillsammans med god och nyttig mat samt fysisk aktivitet gör att alla åker hem fräscha och med ett lägre blodtryck och lägre puls. Privatpersoner får en egen unik vistelse och grupper får en naturnära och hållbar sammankomst med skräddarsytt innehåll kring träning, yoga, vandring, tävlingar och härliga måltider. Vi arrangerar träningsprogram, konferenser, fester, kick-off eller event. Camp Järvsö ägs och drivs av lokala hälso- och träningsprofiler som Carolina Klüft, Patrik Klüft, Cecilia Gustafson och Peppe Lindholm tillsammans med Springtime Group, som arrangerar tränings- och tävlingsresor över hela världen.

VARFÖR JOBBA PÅ SPRINGTIME OCH CAMP JÄRVSÖ?

Vi har ett meningsfullt slutmål med vårt erbjudande – vi får människor att må bra och de ska lämna en vistelse på Camp Järvsö gladare än när de kom. Du får jobba med engagerade kollegor i en omsorgsfull kultur. Vi har okomplicerade arbetssätt och korta vägar för kommunikation och beslut i ett team där alla är välkomna att utveckla både sin egen roll och verksamheten i stort. Du får träna på jobbet och spendera tid på Camp Järvsö, som vi tror kan vara världens vackraste plats. Dessutom får du hänga med Carolina Klüft och Sveriges bästa ledare och profiler inom träning, hälsa och välmående.   
  

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.