Skip to content

Jobba hos oss

Goda utsikter hos Camp Järvsö

Vi bygger nu fler medarbetare till Camp Järvsö. Kockar, reception samt serverings-, disk- och städpersonal.

Kock

Vår köksmästare behöver fler händer! Hos oss lagas maten från grunden och av lokala råvaror, och vi söker kockar som delar våra tankar kring hälsa och välmående. Vill du jobba i en inspirerande miljö, med varm- och kallkök, à la carte, buffé, husman och större beställningar? Välkommen till oss! Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet av yrket.

Servicepersonal till servering, disk och städning

Vår anläggning är belägen i en fantastisk miljö, och vi vill att våra gäster ska känna sig välkomna och ha en härlig vistelse hos oss. Vi vill erbjuda en god service, fina miljöer och hög trivsel – och den skapar vi tillsammans! Vår servicepersonal har en ytterst viktig roll i detta och vi söker dig som vill lyfta vår servering eller arbeta med disk och städning.

Reception

Receptionen är anläggningens hjärta och vi behöver fler medarbetare. Vi ser gärna att du har meriter från yrken där service varit viktigt och att du har god vana vid bokningssystem och att ha många bollar i luften!

Att jobba på Camp Järvsö

Driv, yrkesstolthet, humor samt en bra attityd är viktiga egenskaper för alla som jobbar hos oss. Prestigelöshet och flexibilitet behövs också då vi tillsammans hjälps åt med det mesta. Vi jobbar med träning och hälsa, och vi utgår från att våra medarbetare delar det intresset med våra gäster.

Välkommen till Camp Järvsö!

Camp Järvsös huserar i en äldre, utbyggd Hälsingegård. Anläggningen är mycket vackert belägen i Nordsjö, sju km öster om Järvsö. Vår inriktning är träning, upplevelser och aktiviteter för människor som tycker om välmående och rörelse. Här finns ett komplett gym, yogasal, gymnastiksal, löp-, cykel- och skidspår, vandringsleder, en fotbollsplan och en friidrottsbana – ja, helt enkelt det mesta för en aktiv vistelse.

Vi kan ta emot närmare 200 övernattande gäster fördelat på hotellrum, lägenheter, glampingtält och husbilar.

Vår restaurang

Vår restaurang har cirka 120 sittplatser och vi erbjuder även en bar med lounge. Aktiviteterna gör våra gäster hungriga och vi vill erbjuda nyttiga, fräscha och rikliga måltider.

Vi söker både fasta medarbetare såväl som extra anställda.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Skicka din ansökan till info@campjarvso.se, skriv Jobbansökan och vilken tjänst du söker i ämnesraden.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.