Skip to content

Gym

I gårdens gamla stall har vi ett toppmodernt gym. Dit kan du gå om du får en stund över för egen träning – styrka eller kondition. Det finns allt från styrkestationer till konditionsmaskiner som löpband, Ski-Erg, rodd mm.

Vi har 13 års-gräns i gymmet om man är själv, men målsman är ansvarig upp till 18 år. Under 13 år måste man ha med målsman i gymmet.

Enstaka gymbesök kan endast bokas i mån av plats och via telefon 0651-564136 eller email info@campjarvso.se. Om plats finns så är priset 150 kr per besök.

Gruppträning

Under utvalda veckor och helger har vi ledarledda träningspass och teman. Passen är i första hand till för våra boendegäster, men i mån av plats säljer vi även platser för enstaka pass.

Deltagande på pass kan endast bokas i mån av plats och via telefon 0651-564136 eller email info@campjarvso.se. Om plats finns så är priset 150 kr/pass.
Har du ett aktivt gymkort helår hos oss, betalar du endast 50 kr/pass, platsbokning krävs (vid temahelger gäller ord. pris 150 och i mån av plats)

Gymkort

 HelårHalvårEngångskort
Vuxen1495:-995:-150:-
Ungdom 13-18 år995:-595:-150:-

ENGÅNGSKORT KAN BARA KÖPAS (OCH TRÄNAS) UNDER RECEPTIONSTIDER.

Träna gym och kondition på vår anläggning, ett nytt fräscht fullutrustad gym som ger dig möjligheten att ta din egna träning till en ny nivå. Kom hit och testa första gången gratis!

Våra helårs-, halvårs- och månadskort köps online via bokningsknappen nedan eller direkt i vår reception.

Självklart går vi igenom utrustning och träning med dig om du vill.

Aktivitetskort

Vi erbjuder även ett aktivitetskort, där tillgång till gym ingår, tillsammans med mycket annat!

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.