Skip to content

Hotellrum

Vi på Camp Järvsö Hotell erbjuder fräscha och nyrenoverade hotellrum. Välj på rum för mellan 1-4 personer med eller utan dusch och wc. Vid fler än 4 personer vänligen ring eller maila oss så hittar vi ett rum för fler än 4. Vi älskar också djur! Vi har ett antal rum avsedda för boende med husdjur så säg bara till när du bokar.

Double

Double består av två sköna separerade 90 cm sängar som oftast kan bli en dubbelsäng om du hellre föredrar det. I våra gårdshus är det ena rummet inte det andra likt och det är en del av charmen tycker vi. Inredda i varma färger och hållbara naturmaterial, med utsikt över antingen gård, skog eller sjö. Du väljer själv om du vill ha med eller utan dusch/wc på rummet. 
 
I rummet ingår:
– Hälsingefrukost
– Handdukar/lakan
– Ekologisk duschtvål
– Wifi
– Gym
– Parkering el. hämtning vid Järvsö Station
– Avresestäd

Bokar du Double simplicity är WC och dusch i nära anslutning till rummet. 

Triple

Triple är det perfekta valet för den lilla familjen på tre eller vännerna som vill hinna umgås ordentligt. Triple består av två sköna separerade 90 cm sängar som oftast kan bli en dubbelsäng om du hellre föredrar det. Rummets extrabädd har två funktioner – som bekväm snygg soffa och som stabil säng (ibland våningssäng) med bra, kvalitativa sängplatser även för den fullvuxne. Bokar du Triple simplicity är WC och dusch i nära anslutning till rummet och rummet har en 90 cm bädd samt en bäddsoffa där även 2 vuxna sover bekvämt. Rummens varma inredning är en förlängning av Hälsingenaturen utanför knuten.
 
I rummet ingår:
– Hälsingefrukost
– Handdukar/lakan
– Ekologisk duschtvål
– WC/dusch i rum
– Wifi
– Gym
– Parkering el. hämtning vid Järvsö Station
– Avresestäd

Family

Familyrummen lämpar sig både för familjen, kompisgänget, arbetskollegorna eller för dig som bara vill ha lite mer yta med extra sittplatser. Family består av två sköna separerade 90 cm sängar som oftast kan bli en dubbelsäng om du hellre föredrar det. Rummets extrabäddar har två funktioner – som bekväm snygg soffa och som stabil våningssäng med bra, kvalitativa sängplatser även för den fullvuxne. Rummens varma inredning är en förlängning av Hälsingenaturen utanför knuten. Vid fler än 4 personer vänligen ring eller maila oss så hittar vi ett rum för fler än 4. Du väljer själv om du vill ha med eller utan dusch/wc på rummet. 
 
I rummet ingår:
– Hälsingefrukost
– Handdukar/lakan
– Ekologisk duschtvål
– Wifi
– Gym
– Parkering el. hämtning vid Järvsö Station
– Avresestäd

Bokar du Family simplicity är WC och dusch i nära anslutning till rummet. 

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.