Skip to content

Outdoor Arena

Klara, färdiga gå!

Under vår/sommar/höst har vi allt från en mini friidrottsanläggning, XC-skillsbana, beachvolleybana, multisportgolv till en utmanande koordinationsbana.

Under vintersäsongen blir arenan en skidstadio i miniatyr. Perfekt att lära sig åka på!

Vissa delar av Outdoor Arena är tidvis upptagen av schemalagda aktiviteter.

Friidrottsaktiviteter

Om vi säger Carolina Klüft – vad tänker ni på då? Givetvis har vi friidrottsaktiviteter som t ex längdhopp, löpning och höjdhopp för alla att prova!

XC-Skillsbana

Utveckla din cykelteknik genom vår skillsbana. Balans och teknik är två faktorer som behövs för att få cykling i skog och mark extra rolig. Genom vår Skillsbana kommer du kunna starta på din nivå och känna att du blir bättre och tryggare i din cykling.

Beachvolleyboll

Beachvolleyboll kommer du kunna spela på vår Outdoor arena. Ibland har vi ledarledda aktiviteter men när den är ledig är det fritt fram att med sand mellan tårna utmana rumsgrannen i en match.

Koordinationsbana

Träna balans, greppstyrka och smidighet i vår lekfulla koordinationsbana för ungar med myror i brallan!

Klättervägg/
Boulderingbana

Enklare bouldering-vägg. Bouldering är ett klättersätt där man inte behöver säkra upp sig, då höjderna inte blir svindlande. Utmanande och roligt för alla.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.