Skip to content

Välkommen att boka din vistelse hos oss

Hos oss kan du välja att bo 3, 4 eller 7 nätter (söndag – torsdag, torsdag – söndag samt söndag- söndag) under sommarsäsong 13 juni – 12 september. Bokning av kortare vistelser och med andra in- och utcheckningsdagar kan komma att bli tillgängliga längre fram.

Pris för din vistelse får du fram under bokningsprocessen och du kan då jämföra priset på olika boendealternativ. Priset för logi är samma oavsett hur många personer som bor i den valda boendeformen, ett visst minimiantal krävs dock beroende på boendetyp.  Undantag är enkelrum som har ett tillägg. Aktivitetspaket är inte valbart utan ingår alltid oavsett vald boendeform. Dagsprogram med träning och aktiviteter finner du under fliken ”Kalender”. Vid val att bo i våra hotellrum ingår alltid frukost i priset. För alla boendealternativ så kan man boka till frukost (ingår i hotellrummen), lunch och middag som ett tillval till valt boende. Tillval av mat måste göras för hela vistelsen, dvs det går inte att boka en enstaka måltid under bokningsprocessen. Enstaka måltider kan bokas på plats (i mån av plats).

Sök och boka här ovanför eller kontakta oss om du har specifika önskemål så hjälper vi gärna dig med din bokning.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.