Skip to content

Boende på Camp Järvsö

Vi erbjuder många olika alternativ av boendemöjligheter vilket gör att man kan anpassa valet efter krav på standard, plånbok eller hur många personer man är i sällskapet. Vi erbjuder fullt utrustade lägenheter för upp till 10 personer, hotellrum med enkel standard upp till sviter med alla bekvämligheter samt boende i egen husbil. Eller varför inte prova på att komma naturen ännu närmare genom att bo i ett av våra glampingtält?

Vi har noga valt ut färger och material för att dels behålla känslan av den hälsingegård med anor från 1600-talet som gården faktiskt är. Men, framförallt för att skapa en känsla av lugn och ro för hjärnan och blicken där våra färger och material påminner oss om naturen utanför. När du kommer och bor hos oss på Camp Järvsö ska du kunna landa och bli återhämtad både inne och ute! 

RUM & LÄGENHETER

Välj mellan fullt utrustade lägenheter, hotellrum med alla bekvämligheter eller rum i vandrarhem-standard.

GLAMPINGTÄLT

I något av av våra glampingtält kan du välja att bo om du vill komma naturen ännu närmare.

CAMPINGPLATSER

Vi kommer att ha ca 16 campingplatser beläget på området bara ett stenkast från reception, servicecenter, restaurang och aktiviteter.

Hur bokar jag?

Hos oss kan du välja att bo 3, 4 eller 7 nätter (söndag – torsdag, torsdag – söndag samt söndag- söndag) under sommarsäsong 13 juni – 12 september. Bokning av kortare vistelser och med andra in- och utcheckningsdagar kan komma att bli tillgängliga längre fram.

Pris för din vistelse får du fram under bokningsprocessen och du kan då jämföra priset på olika boendealternativ. Priset för logi är samma oavsett hur många personer som bor i den valda boendeformen, ett visst minimiantal krävs dock beroende på boendetyp.  Undantag är enkelrum som har ett tillägg. Aktivitetspaket är inte valbart utan ingår alltid oavsett vald boendeform. Dagsprogram med träning och aktiviteter finner du under fliken ”Kalender”. Vid val att bo i våra hotellrum ingår alltid frukost i priset. För alla boendealternativ så kan man boka till frukost (ingår i hotellrummen), lunch och middag som ett tillval till valt boende. Tillval av mat måste göras för hela vistelsen, dvs det går inte att boka en enstaka måltid under bokningsprocessen. Enstaka måltider kan bokas på plats (i mån av plats).

RECEPTION

Vår reception är öppen alla dagar kl 07.00-22.00.

På tider utanför receptionstid kan du nå oss på vårt journummer 08-30 10 70

HUNDAR & KATTER PÅ SPA

Vi har utvalda rum för våra fyrbenta vänner. För allas trevnad har vi dock några förhållningsregler.
Meddela alltid vid bokning att du har med din hund, hunden får inte vistas i lobbyn eller våra restauranger, hunden får inte heller lämnas ensam vid entrén.

IN- & UTCHECKNING

Du har tillgång till ditt rum från kl 15.00 ankomstdagen och utcheckning ska ske kl 12.00 avresedagen.

Det är möjligt att påbörja din vistelse från kl. 12.00 ankomstdagen och då utnyttja våra faciliteter och delta i programmet. Vi kan dock inte garantera ditt rum före kl. 15.00. Du måste anmäla dig i receptionen innan du kan utnyttja faciliteter eller delta i programmets aktiviteter.

Även på avresedagen kan du utnyttja våra faciliteter och delta i vårt program fram till kl. 18.00 utan extra kostnad. Om du önskar behålla ditt rum så kan det göras mot en avgift om 200 kr per rum och extra timme dock endast i mån av plats.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.