Skip to content

Vi är Camp Järvsö

Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom träning, hälsa och upplevelser. Till det kommer en lokal förankring och kunskap om regionen. Tillsammans har vi alla möjligheter att ge dig vad du behöver och vill ha för att få en härlig helhetsupplevelse när du är här!

Hitta till oss

Ta bilen, tåget eller husbilen till oss på Camp Järvsö. Med tåget kommer du rakt in i byn, 3 timmar från Stockholms central.

Kontakt

Här hittar du olika sätt att nå oss

Mail: info@campjarvso.se
Telefon: 0651-564136


Besöks- och postadress:

Nordsjö Bredängevägen 1
827 54 Järvsö

SHOP

I vår reception har vi en mindre shop där du kan inhandla vissa nödvändigheter.

SERVICEHUS

I vårt servicehus finns disk- och tvättmöjligheter samt även ett torkrum.

I tillägg finns ett stort antal allmänna duschar och toaletter i gymnastiksalens omklädningsrum.

HYRA UTRUSTNING

Hos oss kan du hyra viss utrustning såsom cyklar, SUP, Kanot, yogamattor, stavar etc. Kontakta oss för priser, mer information och bokning.

Trygg semester

Vi vill att du ska känna dig trygg att boka och resa med oss. Här kan du läsa mer om vårt trygghetspaket, avbeställningsskydd och bokningsvillkor

Samarbetspartners

Tack vare våra samarbetspartners kan vi erbjuda högsta möjliga kompetens på våra ledare såväl som den absolut bästa kvaliteten på produkter inom träning.

Järvsö By

I Järvsö By finns massor av aktiviteter och upplevelser så som, Järvzoo Nordens vildmarkspark, Stenegård med Lill-Babs museum, Öjeberget med XC cykling, downhill och pumptracks, Järvsö Creperie, Gårdsbageriet med Tattinger Champagnebar, Tevsjö destilleri, Järvsö kyrka, Sveriges största landsortskyrka, Islandshäst turridning, Destination Järvsö och mycket mer!

Jobba hos oss

Goda utsikter hos Camp Järvsö

Vill du bli en del av ett riktigt energirikt team? Skicka in din ansökan till oss. Hos oss står träning, hälsa och välmående i fokus.

Personuppgiftspolicy

För Camp Järvsö AB är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar vi hur vi samlar in och använder oss av personuppgifter. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Kontaktuppgifter står längst ner på dess sida.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.