Skip to content

Fightingspirit & Friends – Bootcamp Järvsö 

Datum: 13-16 juni 2024

Fightingspirit & Friends – vilken succé det blev! Självklart gör vi som ni önskar och sätter denna helgen på repris bums. Fightingspirit och the Cajderts kommer stå redo för cirkus på vackra camp Järvsö med allt från boxning, CrossFit, yoga & löpning till korvgrillning & smores plus såklart lite nya överraskningar… Vi vågar lova att det precis som den här helgen kommer bli magiskt!

Nu presenterar vi ett slags sommarlov för vuxna – det är såklart DIN tur att unna dig en grym start på sommaren! Det här kommer nämligen bli en weekend du sent kommer glömma och det utlovas tuff och rolig träning med lika mycket trevligt kompishäng, korvgrillning, kaffe i solen och allt annat som gör livet lite härligare. 

Madelinn driver företaget Fightingspirit som personlig tränare och instruktör i Stockholm men jobbar främst med träningsresor och events. Nu tar hon Fightingspirit till Järvsö och kommer bjuda på allt från boxning till CrossFit & hiphop yoga. Och det bästa är att hon bjudit in sina lokala kompisar från Järvsö att gästa denna helg! Ni har chansen att springa med superstar-löparen Johan Cajdert, svänga runt med dansproffset Maria Cajdert och gästa den lokala crossfitlokalen Lightvalleybox i Ljusdal!

Begränsat antal platser så in och hugg ett rum för att starta din semester på bästa möjliga sätt – med massor av fightingspirit & med fint sällskap i vackra Järvsö!

Varmt välkomna önskar Madelinn, Maria & Johan

Detta ingår i paketet:
– Logi i vald rumstyp
– Helpension (frukost, lunch och middag)
– Deltagande i alla ledarledda pass enligt program.
– Tillgång till anläggnings faciliteter enligt beskrivning.

Pris från 5483 kr

PROGRAM

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.