Skip to content

Zenart – hälsa och kreativitet 
– en helg med måleri, skog &
rörelse

Datum: 16-18 september

Tänk dig en färgfylld naturupplevelse, där vi utforskar våra sinnen. Man behöver inte kunna måla för att vara med, utan fokus är på att ha kul med färg och umgås. För de som vill finns en idé att måla efter, och de som vill ha sin kreativa frihet har den.  Leds av konstnär Ingela Johansson. En färgglad workshop där nyfikenheten får ta plats. Du kommer att få prova att skapa med alla sinnen. Allt detta i kombination av härlig träning med Cecilia Gustafsson. Du får under helgen prova på yoga, fridans och soma move.

Ingela har med sig allt som behövs för att måla.
En helg där vi fokuserar på alla sinnen, reflektion, målning och träning i olika former. Vi utlovar en helg med upplevelse som ger återhämtning, gemenskap och väcker nyfikenheten i en vidunderligt vacker miljö.

Boken Create to Flow som Ingela har skrivit kommer också att ingå fylld med övningar i konstmeditation. Så att de som vill kan fortsätta efter helgen. Man behöver inte vara bra på eller kunna måla, teckna eller skapa för att vara med.

Vi ser fram emot en färgrik, energirik och sinnesfylld helg.

Detta ingår i paketet:
– Boende i vald rumstyp
– 2 frukostar
– 2 middagar
– 1 lunch
– Transport till och från Järvsö station om du kommer med tåg
– Boken Create to Flow
– Alla aktiviteter och träning enligt program
– Vedeldad bastu vid ett tillfälle

Ingela Johansson

Ingela höll sin första kurs när hon var 18 år. Idag har hon haft workshop, utställningar och kurser i åtta länder. Under 6 år var hon verksam i Sydost Asien och lärde sig tekniker för att meditera, och att använda symboler, sinnen, färger och material på nya sätt. Zenart processen kombinerar avkoppling, skapande och reflektion och 2019 gav Ingela ut boken ”Create to Flow”. Ingelas mission är att lära ut enkla metoder för att stressa av och ha kul med skapande i vardagen.

Cecilia Gustafsson

Cecilia är inspiratör, entreprenör och utbildare i holistisk träning & välmående och har utvecklat flera framgångsrika koncept under sina 25 år som verksam. B la rörelsekoncepten Soma Move och Afropowerdance, men också Skogsbad, events och retreats och digital verksamhet. ”Kreativitet har varit en av mina starkaste resurser under åren och det har varit min avsikt att inspirera till en kombination av det mjuka och det starka, det vitala i en vältränad kropp och det vackert rofyllda i närvaro. Att göra praktik som ökar människors inre glöd och yttre lyskraft – det är min företagsmission” 

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.