Skip to content

Tillsammans driver vi Camp Järvsö

Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom träning, hälsa och upplevelser. Till det kommer en lokal förankring och kunskap om regionen. Tillsammans har vi alla möjligheter att ge dig vad du behöver och vill ha för att få en härlig helhetsupplevelse när du är här!

Carolina Klüft

En av Sveriges främsta idrottare genom tiderna. Arbetar nu som verksamhetschef för Generation Pep där barn och ungdomars hälsa är i fokus.

Järvsöbo

Patrik Klüft

Med både VM och EM-medaljer inom stavhopp är Patrik en av Sveriges mest meriterade friidrottare. Tidigare också tränare för elitlag i ishockey.

Järvsöbo

Cecilia Gustafsson

Cecilia driver Holistic Training och är en av Sveriges mest populära instruktörer inom gruppträning. Hennes egna framtagna träningskoncept tränas dagligen av tusentals personer runt om i Sverige.

Järvsöbo

Peppe Lindholm

Musikern som blev löpare som blev löparcoach som blev poddare. Är nu allt detta och mycket mer.

Järvsöbo

Springtime

Springtime är en av Sveriges ledande aktörer inom träning och hälsa vars affärsidé är att inspirera, motivera och vägleda människor till en aktiv och hållbar livsstil.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.