Skip to content

Vandringshelg i Järvsö

Datum: 15-17 sep

Kom med till Camp Järvsö då naturen visar sig från sin allra färgstarkaste sida. Vi lovar dig en helg med kortare och lite längre vandringar längs några av de fina lederna som finns i området. Det kommer även ingå lite extra träning för de som vill i form av morgonrörlighet innan frukost, styrka/rörlighet men framför allt vad vi känner att våra kroppar behöver och vad vädret tillåter. För dig som inte provat på stavgång förut kommer du även få chansen att lära dig en bra teknik – stavar finns att låna.  Vi lovar en helg med härlig gemenskap, god mat i restaurangen med utsikt över Kalvsjön, vedeldad bastu, bubbel i baren och fina minnen att ta med hem. 

Hoppas vi ses, Åsa & Susanne 

Att ta med i packning: Ryggsäck, kläder för bra och mindre bra väder, skor som tål lite terräng, termos för kaffe på långturen, badkläder om du vill doppa dig i Kalvsjön efter bastun. 

Detta ingår i paketet:
– Logi i vald rumstyp i 2 nätter
– Helpension (frukost, lunch och middag)
– Deltagande i alla ledarledda pass enligt program.
– Tillgång till anläggnings faciliteter enligt beskrivning. 

Pris från 4115 kr

Åsa Burwall jobbar som fysioterapeut, PT och gruppträningsinstruktör på IKSU.  

Hon har alltid hållit på med någon form av träning och spelade från början handboll i Guif i hemstaden Eskilstuna. Flyttade som 20-åring till Umeå där hon blivit kvar och haft turen att få jobba på IKSU – som hon anser vara ”drömkåken” om man vill jobba med träning och rehabilitering i alla dess former.  

Genom åren har hon lett de flesta former av gruppträning vilket gett henne en stor ”verktygslåda” att jobba med. Specialintresset är funktionell träning med fokus på stabilisering.  

Åsa tycker om att få sina kunder att förstå vad de gör och varför – vet inte huvudet vad kroppen håller på med brukar resultatet utebli. Hon drivs av nya utmaningar och den energi hon får av att kunna ge sina deltagare samma positiva kick som hon själv upplever då hon tränat. Träningsmotto: -alla kan alltid röra på sig i någon form – det är bara fantasin som begränsar dig. 

Susanne är utbildad massageterapeut med eget företag sedan 27 år! 

Älskar naturen o tillbringar mycket tid i skärgården hemma i Nynäshamn. Har jobbat som instruktör under många år. 

Började som resenär på Spring Times resor till Turkiet och Portugal har sedan varit i härliga Monte Gordo i Portugal som core o stavtränings instruktör på många resor. Jobbar nu på Gym hemma i Nynäshamn både som gruppträningsinstruktör med Hiit pass, Core och Seniorpass samt som Weight Trainer Coach o coachar deltagare till en hälsosammare livsstil.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.