Skip to content


Testa nytt tillfälligt utegym på
Camp Järvsö!

Alla redskap har tydliga instruktioner på plats.

Är du redo att testa det senaste inom utegym?
Nu har du en unik möjlighet att vara med och påverka! Det tillfälliga utegymmet tillhandahålls genom ett samarbete mellan Camp Järvsö och Omnigym. Studien kallas för Global User Study.

På lördag den 22 juli kl. 12:00
kommer representanter från Omnigym att vara på plats för att svara på dina frågor och ha en genomgång av maskinerna. Passa även på att äta en god lunch på Camp Järvsö som serverar sin lunchbuffé varje dag mellan kl 12-14.

Från den 19 juli fram till den 22 augusti
kommer dessa 9 maskiner att vara tillgängliga för allmänheten.
Vi hoppas att så många som möjligt tar chansen att använda utegymmet och ge sin åsikt genom enkäten. Med möjligheten att justera vikten på maskinerna kan fler nu dra nytta av gymmet och uppnå en mer dynamisk träning.
Varje maskin är också utrustad med sensorer som samlar in data om användningen. 

Ta med träningskompisar
Vi skulle verkligen uppskatta om du och dina vänner tar er dit, tränar och besvarar enkätfrågorna via länken nedan. Så, ta med dina träningskompisar och kom och njut av en träningsupplevelse utomhus. Vi ser fram emot att få din åsikt!

Tyck till om träningsredskapen! 
Klicka här för att komma till enkäten

Passa på
Så passa på att träna under den här perioden. Det här är en unik möjlighet att prova gymmet! 

Besök Omnigyms webbplats här

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.