Skip to content

Träningshelger på
Camp Järvsö Hotell

Vissa helger och veckor erbjuder vi på Camp Järvsö Hotell & Konferens olika träningshelger, retreats och teman där du helt säkert kan hitta det du gillar extra mycket! Välkända profiler delar med sig av sina kunskaper inom både träning, kost och hälsa – här finns något för alla smaker.

HOLISTIC CAMP MED LINUS SOM GÄST

22-25 sep

Upplev en lyckad kombination av Cecilia – yogalärare, kreatör, grupptränare, tillsammans med Linus – fysioterapeut, författare, tränare och fasciaexpert.

LÖPARHELG MED RW-PODDEN

29 sep-2 okt

Vårens läger blev fullt så passa på att boka in hösten med oss! Anders Szalkai, L-G Skoog och Peppe Lindholm från RW Podden sätter ihop ett träningsläger för alla som tycker om att springa oavsett nivå och målsättningar – vi fyller allas behov.

TRAIL- & YOGAHELG MED CECILIA & PEPPE

7-9 okt

Vi blandar kravlös löpning i naturen med yinyoga, andningstekniker och ett skönt häng. Vår skog är perfekt för härlig traillöpning och kombinationen med yoga är ju den ultimata upplevelsen!

FRISKIS&SVETTIS TYRESÖ

13-16 okt

Häng med på Friskis&Svettis Tyresö träningsresa till Camp Järvsö. En resa med träning, god mat och fin samvaro i en härlig miljö i Hälsinglands vackra natur. Ett riktigt trevligt sätt att umgås på. Träningen är varierad där vi blandar Friskispass med annan träning som t ex yin yoga, free power, soma move, dans eller egen gymträning. 

HÖSTPEPP

14-16 okt

Ge dig själv en helg där du får fylla på med inspiration, samtidigt som du bara kan vara, ute och inne, i underbara Järvsö. Schemat kommer att fyllas av dans, rörlighet, styrka och andetag.

AKTIVA SENIOR-DAGAR

16-20 okt

Njut av en underbar natur i vacker höstskrud med ett besök på Camp Järvsö. Härligt aktiva tränings- och semesterdagar för dig som vill hålla dig stark länge.

MAT OCH YOGA MED NATUREN SOM TEMA

21-23 okt

Välkommen till en helg för alla dina sinnen. Med grundande yoga, återhämtande mat och energi från naturen bjuder vi in till en helg som bara är för dig.

HÖSTLOVSVECKA FÖR HELA FAMILJEN

30 okt – 6 nov

På Camp Järvsö erbjuder vi under höstlovet roliga äventyr och aktiviteter för hela familjen. Allt under ledning av erfarna ledare och instruktörer.

LAGRET SÖDERMALM

25-27 nov

Lagret Södermalm slår Camp i Järvsö i höst och vi vill bjuda in dig till en riktig kickstart! Ledordet för helgen kommer vara kontraster – kanske vågar du dig på något nytt du aldrig testat förr? Självklart guidar vi dig genom helgen och ser till att njuta av dom vackra omgivningarna i Järvsö, bastubad, god mat och såklart i trevligt sällskap.

DANS- OCH ADVENTSWEEKEND MED TOBIAS KARLSSON & MAGDALENA FORSBERG

1-4 dec

Denna vinterhelg har vi en av våra favoriter på plats, Tobias Karlsson. En vistelse med Tobias blir alltid fantastiskt trevlig då det inte går att undgå att smittas av Tobias positiva energi. Självklart kommer helgen erbjuda mer än bara danspass och du kommer att kunna prova bl a styrkepass med Magdalena Forsberg.

HOLISTIC CAMP -DECEMBERMYS MED CECILIA

9-11 december

December är perfekt att mysa med eld, ljus, närande yoga och lugn träning – som en mjuk ingång till jul och vinter. 
Har vi tur är det vitt landskap och några minusgrader ute, varmt och väldoftande inne i restaurangen, lugnt och stilla i yogasalen vid morgonyoga och yinklasser.

TRÄNA RÄTT FÖR RYTTARE

2-5 januari 2023

Den 2-5 januari bjuder Camp Järvsö Hotell & Konferens in till ett annorlunda träningsläger för ryttare. Dessa ryttardagar innehåller mentalträning med Johanna Lassnack, anpassad styrke – och fysträning för ryttare och yoga samt rörlighet. Alla ryttare är välkomna oavsett om man tränar dressyr, hoppning eller annat.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.