Skip to content

Träningshelg MyMoWo

Datum: 6-8 oktober

Njut av en hösthelg där du får uppleva gemenskap, roliga och utmanande träningspass i olika former, god mat och naturupplevelser och bastubad i en fantastisk miljö på Camp Järvsö. Kom ensam eller tillsammans med en vän – eller flera – och låt oss ta hand om er!

Skrolla ned på sidan för att läsa programmet.

Detta ingår i paketet:
– Boende i vald rumstyp
– Samtliga måltider (2 frukostar, 2 luncher & 2 middagar)
– Bastu vid ett tillfälle. 
– All träning samt aktiviteter enligt schema.
– Tröja med MyMOWO-tryck. (OBS! Skriv din storlek i meddelande/anteckningsfältet)

Pris från 5 095 kr

Schema

Cecilia Ehrling Danermark

Cecilia är en av våra mest folkkära tv-profiler och främsta proffsdansare som vunnit succéprogrammet Let´s Dance hela fyra gånger! Med sin stora kärlek och passion till dansen och viljan att inspirera och sprida dansglädjen vidare är hon idag en erfaren och uppskattad dansinstruktör med målet att förmedla känslan av pepp och gemenskap i dansen vidare.

Frida Stein Ödén

Frida är grundare av MyMOWO och har över 20 år inom träningsbranschen och som instruktör i allt från styrketräning till yoga och step. Hennes drivkraft i livet är att inspirera människor att röra på sig för att må bra och vara trygga i sig själva något som hon med stolthet och glädje får möjlighet att göra varje dag!

Ida Fors Källstrand

Ida är vår löpcoach som till vardags tränar och coachar flera löpargrupper i veckan. Hon inspireras och motiveras av att se andra människor utvecklas och även om hon själv många gånger tränar prestationsinriktat så ligger grunden alltid i att träna för hälsan och att få vara utomhus och njuta i naturen.

Gisela Kandolin

Gisela är född och uppvuxen på Åland med en träningsbakgrund inom ridsport och då främst dressyr. Nu tävlar hon i OCR och padel och är utbildad PT och gruppträningsinstruktör. För Gisela är det viktigt att träning och rörelse är roligt och något man gör för att må bra!

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.