Skip to content

Trail- & yogahelg med Cecilia och Peppe

17-19 maj

Låt oss ta hand om dig!

Vi blandar kravlös löpning i naturen med yinyoga, andningstekniker och ett skönt häng.

Vår skog är perfekt för härlig traillöpning och kombinationen med yoga är ju den ultimata upplevelsen! God mat, kvällsbad med bastu och en skön After Run-öl måste vi ju ha såklart. Cecilia och Peppe tar hand om er hela helgen. 

Det här är en helg som passar för både erfarna och nybörjare. (Du bör dock kunna jogga ungefär 3 km utan problem ) 

Att springa trail innebär lika mycket upplevelse som träning, en prestationslös löpning som ger mer fokus på känsla än teknik. Yinyoga är en form med enkla, stretchande positioner som ökar vår smidighet och ger lugn till nervsystemet. 

Det här är för dig som vill ha något nedvarvande och uppladdande, litet och personligt, kunnigt och avslappnat- en härlig helg att minnas! 

För boende gäller först till kvarn för önskad boende kategori. Vi kan rekommendera de prisvänliga och trevliga standardrummen med dusch och wc i korridoren,  men det finns också glampingtält, lägenhet för det större gänget eller helt vanliga hotellrum.

Detta ingår i paketet:
– Boende inkl. frukost i vald rumstyp, 2 nätter
– 2 middagar
– 2 luncher
– Transport till och från Järvsö station om du kommer med tåg
– All träning och aktiviteter enligt program
– Vedeldad bastu vid ett tillfälle

Pris från 4 995 kr i Double Simplicity

Preliminärt program

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.