Skip to content


Människor i kraft och balans
stärker sin omvärld.

Varmt välkommen till Camp Järvsö.

Mitt i vackra Hälsingenaturen med utsikt över Kalvsjön, med bergen i horisonten, milsvida skogar och mjuka grusvägar, välkomnar vi dig till Camp Järvsö. Endast 10 minuter från Järvsö Tågstation och 3 h med tåg från Stockholm. På en Hälsingegård med anor från 1600-talet har några av Sveriges ledande aktörer inom resor, träning, hälsa och välmående tillsammans hittat och skapat Camp Järvsö. En plats för upplevelser och aktiviteter i samklang med bygd, människor, djur och natur.

Hos oss bor du bekvämt och äter gott i en vacker miljö. Oavsett om ni söker avkoppling på tu man hand, en lugn eller fartfylld helg med kompisgänget, familjen eller företaget, så har vi något för alla tillfällen och årstider.

Året runt arrangeras mycket populära aktivitets och träningshelger med olika inriktningar. Vill du vara den som först tar del av våra erbjudanden och nyheter, anmäl dig till vårt nyhetsbrev.


Öppettider för restaurangen

Klicka på knappen nedan för att se öppettider för restaurangen.
Varmt välkommen till Restaurang Camp Järvsö.

Paket & erbjudanden
Upptäck en del av vårt utbud

LÖPNING

Allt från morgonjogg i soluppgången, utmanande trailleder till härliga långpass på sköna grusvägar och stigar.

VANDRING

Allt från en egen upptäcksfärd i vår skog, till ledarledda längre turer genom gamla fäbodar i Hälsingemiljö. 

KALLBAD OCH
VEDELDAD BASTU

Välkommen ut i naturen! När du vill få ned pulsen och känna lugnet så erbjuder våra omgivningar en fantastisk natur, både till lands och på sjön.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.