Skip to content

Temaveckor och weekends

Vissa veckor och weekends har olika teman där du helt säkert kan hitta det du gillar extra mycket! Du hittar planerade teman här nedan

Dans, dans, dans

Datum: 13-20/6

Dans i olika former kommer att erbjudas under alla veckor i sommar. Denna speciella dansvecka erbjuder vi ett riktigt dansinferno under ledning av Sveriges populäraste dansinstruktör, Tobias Karlsson!

Holistic Camps


Datum: Kommer inom kort

Holistic Camp är ett slags retreat med allt som är gott och som gör gott! Helt enkelt sådant jag själv gillar och med människor som är bra och som jag tycker om! Vi har dagar fyllda av yoga, löpning, skog, träningsklasser, fantastisk mat, gemenskap! Dessutom tillval av Järvsös bästa naturupplevelser.

Cykelveckor och weekends

Datum: 17-20/6 (Landsvägscykling), 22-25/7 (Gravelcykling), 19-22/8 (Landsvägscykling avancerad)

Redan nu kan du boka in någon av våra cykelveckor. Inom kort kommer mer information.

Midsommarvecka –
Camp Järvsö Style

Datum: 20-27/6
Vi kommer att bjuda både på ett traditionellt hälsingefirande med dans runt midsommarstång, musik, tävlingar och lekar men också massor av träning och aktiviteter!

Friskis&Svettis

Datum: 27/6-4/7, 25/7-1/8

När Friskis&Svettis är på plats så är programmet alltid extra fullt av träning, så även dessa veckor. Vandring, löpning, skavsår, cykling, lekar, äventyr, yoga, styrketräning, skratt, tävlingar, nya och gamla vänner, grillkvällar, kanottur, fiske, föreläsningar, skrubbsår, dans och mycket mer. Aktiviteter och pass som är anpassade för vuxna, barn och ungdomar. 

Körvecka med Gladys

Datum: 4-11/7

Sjung i kör med Gladys och vänner på Camp Järvsö i sommar. Utöver träning och aktiviteter få du här en härlig kombination med körsång.

Äventyrsveckor – In to the wild!

Datum: 1-15/8

Vi bor mitt i skogen och allt vad den har att erbjuda! Vandringar, kanotturer, fiske och bågskytte ute i naturen tillsammans med våra experter skapar upplevelser för både barn och vuxna!

Löparveckor

Datum: 15-29/8

Ladda inför höstens lopp! Passa på att slipa formen inför inför höstens lopp. Perfekta löparläger som innehåller allt inom löpning för alla!

Kampsport/Crossfit

Datum: kommer inom kort

Inom kort kommer mer information om veckan

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.