Skip to content

Teman & Events

Förutom vårt ledarledda grundprogram så erbjuder vi så gott som alltid extra pass och aktiviteter när vi har särskilda teman och event. Om du är särskilt intresserad av en speciell träningsform eller aktivitet så väljer du med fördel att vara på plats just då. Dessa temadagar/veckor/event sker oftast med en speciell partner eller med speciella instruktörer. För att delta på dessa aktiviteter krävs ett aktivitetskort och/eller pristillägg för att delta på dessa pass/aktiviteter/event vilket då framgår i beskrivningen av dessa teman/event och i bokningsprocessen.

Mer information om våra temadagar/veckor/event finner ni här. Observera att grundprogrammet alltid erbjuds vilket gör att man alltid kan vara på plats och ha fullt utbyte av alla pass//event även om man inte är intresserad av det speciella temat/eventet (aktivitetskort krävs alltid för att delta på ledarledda pass)

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.