Skip to content

Superiorrum

Vi har 9 superiorrum för 1-6 personer som alla är fräscht och behagligt inredda. Rummen har alla 2 st sängar som är 90 cm breda samt bäddsoffa för person 3 & 4. Rum för upp till 5 har även en bäddfåtölj (för person 5) och rum för upp till 6 personer har en våningssäng för person 5 & 6.  

Samtliga rum har praktiska förvaringsmöjligheter och är ganska rymliga, mellan  18-27 kvm.

Vissa rum har inte dusch/wc utan man använder gemensam dusch/wc som finns i samma byggnad, i gymnastikhallens omklädningsrum samt i servicecenter. Rökning är inte tillåten i några rum. Ett begränsat antal rum finns för husdjur (måste uppges vid bokning).

Cyklar och skidor får inte förvaras i rummen utan ska förvaras i servicecentrets låsta förråd. Där kan även pjäxor, cykelskor, hjälmar mm med fördel förvaras.

Fri trådlös wifi finns i alla rum. Rummen har ej tv eller telefon.

Garanterad sjöutsikt kan beställas mot ett tillägg. Frukost och aktivitetspaket ingår för hela vistelsen. Halv- och helpension kan beställas som tillval.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.