Skip to content

Standardrum

Våra 19 standardrum för 1-3 personer är alla fräscht och behagligt inredda. Rummen har alla 2 st sängar som är 90 cm breda. I några rum finns en bäddfåtölj som fungerar som säng för en eventuell 3:e person.

Samtliga rum har praktiska förvaringsmöjligheter samt 1-2 stolar och ett bord. Rummen är relativt små och börjar från 10 kvm (enkelrum) där de flesta är mellan 13-17 kvm.

Vissa rum har inte dusch/wc utan man använder gemensam dusch/wc som finns i samma byggnad, i gymnastikhallens omklädningsrum samt i servicecenter. Rökning är inte tillåten i några rum. Ett begränsat antal rum finns för husdjur, det står på rummet vid bokning om det är tillåtet med husdjur (måste också uppges vid bokning). Pristillägg 200 kr per husdjur.

Cyklar och skidor får inte förvaras i rummen utan ska förvaras i servicecentrets låsta förråd. Där kan pjäxor, cykelskor, hjälmar mm med fördel förvaras också.

Fri trådlös wifi finns i alla rum. Rummen har ej tv eller telefon.

Frukost ingår i boendet.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.