Skip to content

Sensommarhelg med Cecilia, Maria & Frida

Datum: 19-21 augusti

Under denna helg så erbjuder vi extra förmånligt pris på boende men även du som inte bor hos oss är välkommen att under denna helg prova våra aktiviteter helt kostnadsfritt.

Detta innebär att alla träningspass, besök på gym, discgolfbana, Mästarbanan, lån av kajaker och roddbåtar, bågskytte mm är helt kostnadsfritt. Så om du inte besökt oss tidigare så är nu ett väldigt bra tillfälle!

Välj mellan att boka vistelse med övernattning eller kom och besök oss över dagen.

Om du bokar vistelse med övernattning ingår
– Boende i vald rumstyp
– Frukost
– Alla aktiviteter och träning enligt program

På fredagen de 19 augusti så bjuder Cecilia Gustafsson på ett Yin-yoga pass kl. 17.00.

På lördagen ser det ledarledda programmet ut så här:

08:00 Yoga
10:30 Soma move
15.00 Skogsbad
17:15 Yoga

På söndagen blir det två pass:

08:00 Yoga
10:30 Dans 

Under lördagen och söndagen är det Frida Ekholm och Maria Svensson som håller i passen.

Vår restaurang kommer att vara öppen för middag torsdagar, frukost, lunch och middag på fredag och lördagar samt frukost och lunch söndagar. Om ni önskar äta så rekommenderar vi att ni bokar i förväg vilket ni gör här: https://boka.bokad.se/restaurangcj. Det går givetvis att komma utan bokning men vi kan inte garantera plats, detta gäller främst middagar.

Välkomna till en härlig augustihelg på Camp Järvsö!

Frida Ekholm

Frida älskar att dansa. Om träning tänker hon så att den bästa träningen är den som blir av, och den som blir av är den träning som är både rolig och smart. Därför är det också någon form av gruppträning hon väljer, helst dans, yoga eller funktionell träning.
Frida är i grunden socionom och har jobbat som dans- yoga och gruppträningsinstruktör sedan 2002. Hon driver det egna företaget Bara Dansa och tycker att det bästa med hennes jobb är att hon får vara med och se nytt glitter tändas i ögonen på någon som vågar det där som den kanske aldrig har vågat förut. Med Frida får man dansa både snyggt och fult och allt däremellan.

Maria Svensson

Maria är leg.djursjukvårdare, hundfysioterapeut och konsulterar inom Dans för Hälsa. Är utbildad inom en hel rad med olika träningsformer allt från Bootcamp till dans.

Skapar events med Hela Hållbar Hälsa på hemmaplan när hon inte jobbar med djurs välmående. Har en förkärlek för natur, djur och att vara aktiv utomhus. Gärna tillsammans med sin familj men även med träningsdeltagare. Tycker mycket om att förmedla rörelseglädje och rörelsefrihet ut till andra och att få ge en upplevelse att bära med sig.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.