Skip to content

Delta i Salomon Järvsö Trail 2 september

Bo hos oss på Camp Järvsö – 20% rabatt på boende

Fri busstransport från Camp Järvsö, till och från loppet.

Kids Trail 600m • Youth Trail 2000m • Järvmilen 10k • Järvmilen 10k Vandring • Trail 27k • Trail 54k


Årets upplaga av löparfesten Järvsö Trail 2023 är ett evenemang som inte får missas! Det är en dag full av glädje, gemenskap och härlig löparanda där deltagarna får möjlighet att utmana sig själva och ta sig an en fantastisk löparbana i en vacker miljö.

30% rabatt på anmälan

Ta del av vår anmälningsrabatt på 30%. Ange kod: Järvsötrail30.
Klicka här för att anmäla dig.

Alla kan vara med

Även dom allra minsta kan vara med och springa Salomon Järvsö Trail. Barnen får möjlighet att uppleva den härliga stämningen och glädjen av att springa tillsammans med andra barn. Det är en perfekt möjlighet att få prova på löpning och utmana sig själva på ett positivt sätt. Föräldrar och anhöriga kan heja på och stötta barnen längs banan, vilket gör det till en minnesvärd upplevelse för alla inblandade.

Nya distanser

I årets upplaga av Järvloppet har det introducerats två nya bansträckningar på 27 km och 54 km för deltagare som vill ta sig an en större utmaning. Båda sträckorna bjuder på en vacker och varierad terräng med fantastisk utsikt över fjällen och Järvsöområdet. 27 km sträckan passar för löpare som vill utmana sig själva och ta sin löpning till nästa nivå medans 54 km är en riktigt tuff utmaning som kräver god fysisk kondition och uthållighet. Båda banorna är väl avvägda med utmanande backar och härliga nedförsbackar vilket gör dem till en upplevelse för både erfarna och nya löpare.

Anta utmaningen du också

Så varför inte ta chansen att vara en del av Järvsö Trail 2023 och uppleva löparfesten själv? Oavsett om du är en erfaren löpare eller nybörjare kommer det att bli en minnesvärd upplevelse som kommer att inspirera och motivera dig att fortsätta träna och delta i framtida lopp. Så anmäl dig nu och förbered dig för en löparfest du sent kommer att glömma!

Det är en perfekt chans för löpare på alla nivåer att testa sina gränser och uppleva en unik löpupplevelse som Järvsö har att erbjuda. Banan är välplanerad och utmanande samtidigt som den bjuder på en vacker och naturskön rutt med storslagen utsikt.

Men Järvsö Trail handlar inte bara om att springa, det är också en fest för hela familjen! Evenemanget bjuder på många spännande aktiviteter som barnlopp, utställningar och tävlingar. Det är en härlig dag fylld med glädje, energi och gemenskap där alla kan känna sig välkomna.


20% rabatt på boende på Camp Järvsö

Dessutom 20% rabatt på boende, gäller mellan 31 augusti och 3 september (gäller hotellrum och glampingtält).
Ange bokningskoden: CJ20

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.