Skip to content

PASSBESKRIVNINGAR

FAMILJEFYS: Lekfull träning för hela familjen.

RÖRLIGHET FAMILJ 30MIN: Väck igång kroppen med sköna rörlighetsövningar.

LÖPLEK/LEKFYS 30MIN: Lekfull löpning med fysinslag för hela familjen.

BÅLBRÄNNARE 20MIN: Kort effektivt styrkepass med fokus på bålen.

MORGONJOGG 25MIN: Vi väcker kroppen med en lugn jogg tillsammans.

HINDERBANA: Lekfullt för både stora och små.

CIRKELTRÄNING 45MIN: Styrketräning med kroppsvikt & redskap. Vi jobbar på tid utefter våra egna förutsättningar.

SVETTFEST: Fartfyllt & roligt med hög svettfaktor. Arbetar med kroppsvikt i olika styrkeövningar.

SAMARBETSBINGO:2 och 2 får ni varsin bingobricka där ni tillsammans jobbar för att klara respektive ruta och vi är alla nyfikna på vem som får första raden.

LUGN MORGONYOGA: Exakt vad det låter som. Mjukt låter vi kropp och sinne vakna till en ny dag men enkla liggande, sittande och stående övningar. Känner du dig ovig och ogymnastisk? Perfekt, för INGA sådana moment förekommer och passar perfekt för dig som känner dig osäker på om yoga är något för dig.

YINYOGA: En återhämtande yogaform där vi ligger eller sitter i mer eller mindre stretchande positioner under 3-5 minuter och använder filtar, klossar och bolster för att göra det bekvämt obekvämt. Två av passen kommer att avslutas med korta meditationer. Kom och testa.

PULSBÅGE: Tänk skidskytte. Fast du får springa och skjuta pilbåge.

TREKAMP VID LÄGERELDEN: Lekfulla utmaningar som passar hela familjen. Från ca 6 år och uppåt.

LÄNGDSKIDSFYS: Låt dig inspirereras i hur du kan bygga en stark kropp som tål många timmar i skidspåren. Passet är upplagt som cirkelträning och även om det är inriktat mot längdskidsmusklerna så passar det även dig som inte åker längdskidor. Men som coach Jimmy brukar säga, alla är vi längdskidåkare innerst inne.

MÄSTARNAS MÄSTARE: Med grenar hämtade bl a från Mästarnas Mästare får du utmaningar inom koordination, styrka, balans och bollsinne! Vem är bäst i familjen?

JÄRVSÖ KLACK: Vårt populära Bergspass tar oss ut i hälsingeskogen där vi bl a passerar landskapets högsta vattenfall, Vålsjö Kvarns museum samt bestiger Järvsö klack. Beroende på förmåga så delar vi upp oss och springer, går, cyklar eller tar bil till leden där stigningen till Järvsö Klack börjar. Väl uppe på klacken så plockar vi fram medhavd fika och njuter av utsikten som är magisk!

FOTOORIENTERING: Här gäller det att hitta ett antal landmärken runt Camp Järvös 23 hektar stora yta. Går bra att göra i sin egen takt – att ha bråttom är inte alltid den bästa taktiken.
Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.