Skip to content

Påskfirande för hela familjen

Skärtorsdag 28 mars till måndag 1 april

På Camp Järvsö erbjuder vi under påsklovet roliga äventyr och aktiviteter för hela familjen.

Är du på jakt efter ett påsklov där du kan njuta av vårvinter när den är som bäst? Kom till oss på Camp Järvsö där du kan kombinera närheten till Järvsös slalombackar och det vidsträckta längdskidspåret i Harsa. Landa hemma på Campen; på yogamattan, på isen, i spåret eller samlas för familjeaktiviteter och god mat och dryck.

Njut av aktiviteter som får dig att stråla från topp till tå under påsklovet!

• Närhet till Järvsös pittoreska slalombackar
• Upplev underbar längdskidåkning i Harsa
• Åk längdskidor på vårt egna elljusspår och andas in den friska vårluften
• Ge dig ut på vår plogade isled på Kalvsjön, långfärdsskridskor precis nedanför Camp Järvsö
• För de modiga: testa på vinterbad i isvak, följt av avkoppling i vår vedeldade bastu
• Ett toppmodernt Technogym och en lugnande yogastudio väntar på dig
• Njut av vår restaurangs vällagade och läckra påskspecialiteter.

Aktiviteter för hela familjen under påsklovet på Camp Järvsö: Våra erfarna instruktörer leder roliga påskaktiviteter för hela familjen under veckan, både ute och inomhus. Varför inte utmana polarna du fått under veckan på multisport med såväl fysiska som lite mer kluriga utmaningar. I gymnastikhallen kan ni spela innebandy, fotboll, spökboll, hela havet stormar, det är bara fantasin som sätter gränser!

Boka 2, 3 eller 4 nätter nedan.

Detta ingår i ditt paket vid bokning av hotellrum:
– Boende i vald rumstyp
– All träning och aktiviteter enligt program
– Helpension
– Transport till och från Järvsö station om du kommer med tåg
– Anläggningens övriga faciliteter (tex gym, gymnastiksal, outdoor arena)

Prisexempel 3 nätter från 3258 kr/person
Avser del i Double Simplicity

Preliminärt program

ELIN JOHANSSON
Sedan barnsben har Elin älskat att springa runt på innebandyplanen. I många år var det hennes stora passion och det som tog upp det mesta av hennes fritid. När hon sedan fick barn lade hon klubban på hyllan och såg sig om efter en träningsform som var en enkel att få till och gick att kombinera med småbarnslivet. Då blev löpningen svaret. Snart hade hon sprungit sin första mil och kärleken till löpningen var att faktum.
När Elin utbildade sig till löpcoach och började arbeta med träning var det en dröm som gick i uppfyllelse. Elin gillar att träffa nya människor och har lätt till skratt, det tar hon med sig in i sin coachroll. Att hjälpa andra att utvecklas motiverar och inspirerar Elin och hon drivs av glädjen hon sprider till andra genom sin egen passion för träningen.  Elin älskar sång och musik och går nästan alltid runt och nynnar på en melodi.
Tillsammans har de företaget LIVETIKROKARNA där de sprider träningsglädje med sina gruppträningspass, löpargrupper och mammaträningar. 

Elin finns på Campen
Skärtorsdag – Påskdagen

HELEN LINDBERG
Helen är norrlandstjejen som följde med kärleken och flyttade söderut där hon utbildade sig till arbetsterapeut i början av 2000-talet. Träningen har alltid varit en naturlig del både i hennes vardag och inom föreningslivet med både fotboll, innebandy och ishockey. När hon fick sitt första barn ville hon hitta en mer lättillgänglig träning och då kom löpningen att ta allt större plats, det dröjde inte länge innan löparglädjen infann sig och hon var fast.
För några år sen fick hon erbjudandet att börja coacha gruppträningspass och insåg snabbt att det var något hon älskade! Det gav henne minst lika mycket energi som hon gav deltagarna och att få inspirera andra till att hitta träningsglädje gav mersmak! Sedan dess driver hon, tillsammans med Elin Johanson, företaget LIVETIKROKARNA där de håller gruppträningspass, löpargrupper och mammaträning hemma i Krokek/Kolmården.
För mer inspiration, kika gärna in på hennes instagramkonto som hon har gemensamt med sin vän Elin Johansson: @livetikrokarna.

Helen finns på Campen
Skärtorsdag – Påskdagen

JIMMY ENGLUND
Oavsett om du kommer på passen eller inte så kommer du säkert att träffa på Jimmy, en av Camp Järvsös mest frekvente tränare och instruktörer. Jimmy jobbar annars som fysioterapeut och tränare med inriktning på konditionsidrott och utbildar och vidareutbildar blivande personliga tränare. Så vill du passa på så kan du boka tid för personlig träning eller fysioterapi när du ändå är på plats. Följ Jimmy på Instagram: jimmy_englund för träningsinspiration.

Jimmy finns på Campen
Skärtorsdag – Påskdagen

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.