Skip to content

Den unika fotbädden Ortolab AFS finns nu att köpa på Camp Järvsö!

Med Ortolab AFS fotbäddar blir din träning helt enkelt bättre. Dina fötter upplever en härlig känsla och komfort, samtidigt som fotbäddarna förebygger skador. 

Den unika fotbädden ger fotvalvet ett dynamiskt stöd och stärker därmed fotens egen stötupptagning utan att låsa valvets naturliga rörelse. Framfotskudden (pelotten) ger optimalt dynamiskt stöd och stabilitet. Fotbäddarna passar i de flesta skor och fungerar för alla aktiviteter. Till skillnad från de flesta andra inläggssulor, så finns Ortolab AFS i tre olika valvhöjder. Välj mellan två olika tjocklekar: Plus+ passar i de flesta skor med urtagbar innersula eller i skor med gott om plats och ger mycket bra stötdämpning. Slim för skor med mindre plats. 

Ortolab är störst i Sverige på individuella ortopediska fotbäddar. Med den erfarenheten och vårt unika koncept som bakgrund har vi nu skapat Ortolab AFS.  Du kommer alltså så nära individuella fotbäddar som du kan komma för en rimlig kostnad. Så varför inte passa på när du är på Camp Järvsö och skaffa dig ett par.Ortolab AFS – för att det känns så rätt.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.