Skip to content

Fira Nyår på Camp Järvsö!

Nyårshelgen 30 dec-2 jan
Välj 2 eller 3 nätter

Låt oss ta hand om er så ni kan njuta!

Boka ditt Nyårspaket nu och upplev en perfekt start på det nya året!  För många är nyår en chans att reflektera, fira och se fram emot vad det kommande året har att erbjuda. Varför inte göra det i den mest idylliska miljön?

På Camp Järvsö handlar det inte bara om Nyårsafton. Här får du chansen att njuta av avkopplande dagar fyllda med vintersporter, god mat och en atmosfär som får dig att känna dig som hemma. Camp Järvsö är en pärla omgiven av fantastisk natur och möjligheter.

Oavsett om du reser ensam, med familjen eller med en grupp vänner, erbjuder Camp Järvsö något för alla smaker. Du kan träna i vårt toppmoderna gym, hitta ditt inre lugn i vår yogastudio eller ge dig ut på dina längdskidor längs vårt elljusspår. Vårt inomhusutbud är också omfattande. Varför inte spela match mot dina vänner i innebandy, spökboll eller fotboll i vår idrottshall? Eller spela pingis i vårt aktivitetsrum? Rundpingis är en favorit!

För de som älskar vintersport, erbjuder vi dessutom närhet till slalom i Järvsö och fantastiska längdskidmöjligheter i Harsa, som bara ligger 20 minuter bort med bil. Gillar du att åka långfärdsskridskor? Vi har också en imponerande 12 km lång isbana på Kalvsjön, idealisk för dig som älskar långfärdsskridskor.

Börja kvällen med ett välkomstmingel där vi bjuder på ett glas bubbel och smakrika tilltugg. Så snart klockan närmar sig middagstid, går vi vidare till en rikligt tilltagen nyårssupé. Allt detta avslutas självklart med en sprakande skål för att välkomna 2024, och sedan dansar vi in det nya året!

Så, om du är ute efter en riktigt härlig nyårsupplevelse, kom till Camp Järvsö! Det är en plats som får dig att må bra inifrån och ut.

Boka innan 31 oktober, så får du 25% rabatt på boendet!

Se även vårt Julpaket & Mellandagsyra för Jullov!

Detta ingår i ditt paket:
– Boende i vald rumstyp
– Helpension inkl. Nyårssupé & nyårsdags-brunch
– Träning och aktiviteter enl. program
– Transport till och från Järvsö station om du kommer med tåg
– Anläggningens övriga faciliteter (t ex gym, gymnastiksal, outdoor arena)

Prisexempel 3 nätter:
från 4 585 kr/person i Double Simplicity

2023 ÅRS NYÅRSMENY

Årets meny publiceras under hösten, men kommer bjuda på minst lika spännande smaker.

PRELIMINÄRT PROGRAM

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.