Skip to content

Mellandagsyra

26-29 december

Specialpris!

Efter en julhelg fylld med god mat och festligheter, vad kan vara bättre än att ta en paus och åka till Camp Järvsö? Vi erbjuder dig en unik möjlighet att spendera dina mellandagar i en aktiv eller avslappnande miljö.

Oavsett om du kommer ensam, med familjen eller med vänner, finns det något för alla här. Vår anläggning är omgiven av fantastisk natur och utrustad med en rad förstklassiga faciliteter. Från vår egen idrottshall och fullt utrustade gym till vår lugna yogastudio och skidspår med elljus, erbjuder vi en mängd aktiviteter som får dig att må bra från topp till tå.

För de som älskar vintersport, erbjuder vi dessutom närhet till slalom i Järvsö och fantastiska längdskidmöjligheter i Harsa, som bara ligger 20 minuter bort med bil.

Varför inte utmana dina vänner i innebandy, spökboll eller fotboll i vår idrottshall? Eller spela en omgång pingis i vårt aktivitetsrum? Och missa inte vår plogade isbana på Kalvsjön, som sträcker sig över 12 km och är perfekt för långfärdsskridskor.

Varmt välkomna!

Se även Julpaket 23-26 december, Nyårspaket 29 dec-2 jan och Vinterlov 1-4 jan alt 4-7 jan.

Detta ingår i ditt paket vid bokning av hotellrum:
– Boende i vald rumstyp
– Helpension
– Transport till och från Järvsö station om du kommer med tåg
– Anläggningens övriga faciliteter (tex gym, gymnastiksal, outdoor arena)

Vid val av campingplats eller lägenhet ingår inga måltider. Dessa kan dock väljas som tillvalbokas här.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.