Skip to content

Mat och yoga med naturen som tema

Datum: 21-23 oktober

Välkommen till en helg för alla dina sinnen. Med grundande yoga, återhämtande mat och energi från naturen bjuder vi in till en helg som bara är för dig.

Under helgen kommer Caroline, Johanna och Anci guida dig och bjuda in alla sinnen för att med naturen och maten som redskap se, lyssna, smaka, ta in dofter och känna. Hälsosam och näringsrik mat i fokus där vi även bjuder in medvetenhet i måltiden för att fånga alla hälsofördelar med HUR vi äter.

Vi kommer under helgen vara så mycket utomhus som möjligt där vi även flyttar ut måltiden och lagar mat över öppen eld för att ta fördel av naturens kraft på återhämtning och energi.

Med näring och kraft från naturen, yoga och maten ser vi fram mot en helg tillsammans med dig!

Varma kramar Caroline, Johanna och Anci

 “Vår filosofi – surkål i kylen och bubbel på kylning, het yoga och rabarberpaj”

Detta ingår i paketet:
– Boende i vald rumstyp
– Frukostbuffé lördag och söndag
– Lunch lördag och söndag
– Middag fredag och lördag
– Medvetna mellanmål fredag och lördag
– Träning, aktiviteter och föreläsning enligt program
– Lån av yogamatta
– Vedeldad bastu vid ett tillfälle
– Transport till och från Järvsö station om du kommer med tåg

OM CAROLINE OCH JOHANNA

Caroline och Johanna är båda dietister, föreläsare och kokboksförfattare som arrangerat flertalet mat- och träningsresor ihop mes Springtime. Får vi beskriva oss själva skulle vi säga, matglada och glada som aldrig tackar nej till en fika. Att laga god mat som på köpet är hälsosam och att skapa recept som sätter guldkant på vardagen utan att vara krångliga är vår superkraft! Här finns inga förbud, men massor av inspiration som vi gärna delar med oss av. Under helgen kommer vi bjuda på våra favoritrecept till frukost, lunch och middag och vi kommer även ta er med ut i naturen och laga maten, för alla vet ju att mat ute smakar som bäst!

OM ANCI

Anci är en person som alltid varit aktiv inom olika träningsformer. När hon kom i kontakt med yogan 2001 då hittade hon hem. Från att ha varit prestationsinriktad i sin träning så har det mer blivit ett sätt att leva och må bra. I yogan hittar hon sin energi och ser den som ett perfekt komplement till sin egen löpträning.

Anci brinner för att sprida rörelse ur ett holistiskt synsätt, -om vi tänker rörelse istället för träning händer något inom oss, träning är oftast kopplat till prestation. Vi är skapta för rörelse och om vi använder rörelse för att landa i vår kropp istället för att använda kroppen för att landa i en rörelse så frigörs andra tankar, andra känslor inom oss.

Anci driver sedan 2009 ett eget företag Holistic Mind som erbjuder holistisk rörelse både till företag och privatpersoner.

Hennes motto är: Din kropp är ditt Tempel, vårda med respekt och ödmjukhet utsidan och fyll insidan med goda tankar om dig själv och andra.

Anci älskar att möta människor och se dem utvecklas. Hon har varit ledare hos Springtime sedan 2009 och håller i yogaklasser, Soma Move, stavträning och löpning

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.