Skip to content

Mat & Dryck – och det lilla extra

Vi vill att maten på Camp Järvsö Hotell & Konferens ska vara det där lilla extra: god, vällagad och ge dig energi. En ny smak, en spännande komposition och gärna inspiration att ta med hem. Vi tar vara på smaker – och använder gärna råvaror – från Hälsingland. Inspirationen hämtar vi från Medelhavets kloka och väldoftande kök, för att sedan göra det till vårt eget.

Hundar är välkomna på altanen, ej inne i restaurangen.

För bordsbokning ring 0651-564136 eller boka online via länken nedan.

Välkommen på kräftskiva 27 augusti

Lördagen den 27 augusti bjuder vi in till vår årliga kräftskiva på Camp Järvsö uppe i vårt ”Into the Wild”!

ÖPPETTIDER I VÅR RESTAURANGTIDERNA FÖR DE OLIKA MÅLTIDERNA ÄR ENLIGT NEDAN.

FRUKOST: 07:30-10:00

LUNCH: 12:00-14:00

MIDDAG: 18:00-20:30

För mer info eller bokningar för större sällskap ring: 0651-564136 eller maila: info@campjarvso.se 

Lunch på Camp Järvsö

Klockan 12.00–14.00 samtliga dagar i veckan står lunchen uppdukad. Nu är det dags för ett gott och välbehövligt avbrott i dagens aktiviteter – och ett perfekt tillfälle att fylla på med ny energi.

Lunchtallriken fyller du med sallader och grönt, vegetariskt, kött och fisk , – och goda tillbehör.

135 kr

Middag på Camp Järvsö

När middagen är på ingång leder doften från middagsbuffén dig tillbaka till matsalen. Baren är öppen för häng och småprat, och om magen kurrar kan du gå direkt på buffén. Maten står uppdukad samtliga dagar i veckan klockan 18.00–20.30.

Buffén ger dig valmöjligheter åt alla håll: skapa en fyra rätters middag, eller välj en god soppa med nybakat bröd. Salladsbuffén är riklig – smakerna ljuvliga.

Efter maten sitter det fint med något litet sött och varje kväll bjuds på en god dessert.

I matsalen kan du också fylla på vårt goda källkalla vatten – med eller utan bubblor. Vill du smaksätta det så finns äppelcidervinäger, örter, citrusfrukter, bär och annat gott att välja bland.

395 kr

Baren på Camp Järvsö

Om hungern skulle knacka på efter att restaurangens kök stängt så finns det några mindre rätter att välja bland i baren.

Baren erbjuder också ett noggrant utvalt sortiment av öl, vin och sprit – och självklart en mängd alkoholfria drycker.

Allergier och specialkost

Har du några allergier eller specialkost är du välkommen att kontakta oss samt meddela detta vid bokning. Vi hoppas kunna tillgodose dina önskemål för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Meddela oss gärna med god framförhållning.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.