Skip to content

Mat & Dryck

Camp Järvsös restaurang är en naturlig samlingsplats för social samvaro. Här serveras frukost, lunch och middag. Vi tror på goda måltider med njutning, inte bara kost. Vår matsal är rymlig och har välkomnande känsla med utsikt mot vacker natur och Kalvsjön.

* Menyer läggs upp närmare öppning

Restaurangen

Restaurangen serverar frukostbuffé, lunchtallrik samt middagsmeny. Vi kan även erbjuda picknickkorgar och middagspaket för den egna grillen.

Café och bar

I vårt café/bar beläget vid receptionen kan du komma förbi för en kafé, enklare snacks eller ett glas öl eller vin innan middagen.

Allergier och specialkost

Har du några allergier eller specialkost är du välkommen att kontakta oss samt meddela detta vid bokning. Vi hoppas kunna tillgodose dina önskemål för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Meddela oss gärna med god framförhållning.

Grillkvällar

Mat tillagad ute i naturen smakar ofta fantastiskt. På Camp Järvsö kommer vi att ha inslag av grillkvällar men det går också bra att köpa med sig ett förberett matpaket från restaurangen för den egna grillen.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.