Skip to content

MAT & DRYCK – och det lilla extra

Vi vill att maten på Camp Järvsö ska vara det där lilla extra: god, vällagad och ge dig energi; en ny smak, en spännande komposition och gärna inspiration att ta med hem. Vi tar vara på smaker – och använder gärna råvaror – från Hälsingland. Inspirationen hämtar vi från Medelhavets kloka och väldoftande kök, för att sedan göra det till vårt eget.

Hundar är välkomna på altanen, ej inne i restaurangen.

För bordsbokning ring 0651-564136 eller boka online via länken nedan.

ÖPPETTIDER I VÅR RESTAURANG

Därefter gäller våra ordinarie öppettider:

 
TORSDAG: Middag kl 18.00-20.30.
FREDAG: Frukost 07.30-10.00, Lunch 12.00-14.00 och middag 18.00-20.30. LÖRDAG: Frukost 07.30-10.00, Lunch 12.00-14.00 och middag 18.00-20.30. SÖNDAG: Frukost 07:30-10:00 och vår härliga sopplunch 12:00-14:00.

För mer info eller bokningar för större sällskap ring: 0651-564136 eller maila: info@campjarvso.se 

JULBORD på Camp Järvsö

Njut av ett härligt julbord hos oss i december. Koppla av i vår lugna och naturnära miljö och slipp fokus på julmaten hemma.

Ta med kollegorna, familjen eller vännerna och prova våra kockars egna inlagda sillar, hemgjorda korvar, julskinka, köttbullar med mera samt lokalproducerade ostar och annat småskaligt från bygden. På dessertbordet hittar ni bl a vår hemlagade ris á la malta, handgjorda chokladpraliner från Chokladboden i Järvsö och mycket mer.

495 kr/pers exkl dryck

NYÅRSSUPÉ på Camp Järvsö

Fira nyår hos oss på Camp Järvsö! Det kommer bli en magisk kväll där dagen föregåtts med härliga aktiviteter, antingen med gruppträning eller skidåkning, så vi kan unna oss att fira ordentligt på kvällen.

Musik, en vällagad nyårssupé och sedan firar vi in det nya året ute i naturen med eldar och fyrverkerier!

795 kr/pers exkl dryck

Lunch på Camp Järvsö

Klockan 12.00–14.00 står lunchen uppdukad under fredag-söndag. Nu är det dags för ett gott och välbehövligt avbrott i dagens aktiviteter – och ett perfekt tillfälle att fylla på med ny energi.

Lunchtallriken fyller du med sallader och grönt, vegetariskt, kött och fisk , – och goda tillbehör.

135 kr

Sopplunch med hembakat bröd och salladsbord

På söndagar dukar vi upp en härlig sopplunch med hembakat bröd och salladsbord, så då finns en extra chans att optimera schemat för träning, mat och vila.

135 kr

Middag på Camp Järvsö

När middagen är på ingång leder doften från middagsbuffén dig tillbaka till matsalen. Baren är öppen för häng och småprat, och om magen kurrar kan du gå direkt på buffén. Maten står uppdukad klockan 18.00–20.30.

Buffén ger dig valmöjligheter åt alla håll: skapa en fyra rätters middag, eller välj en god soppa med nybakat bröd. Salladsbuffén är riklig – smakerna ljuvliga.

Efter maten sitter det fint med något litet sött och varje kväll bjuds på en god dessert.

I matsalen kan du också fylla på vårt goda källkalla vatten – med eller utan bubblor. Vill du smaksätta det så finns äppelcidervinäger, örter, citrusfrukter, bär och annat gott att välja bland.

395 kr

Baren på Camp Järvsö

Om hungern skulle knacka på efter att restaurangens kök stängt så finns det några mindre rätter att välja bland i baren.

Baren erbjuder också ett noggrant utvalt sortiment av öl, vin och sprit – och självklart en mängd alkoholfria drycker.

Allergier och specialkost

Har du några allergier eller specialkost är du välkommen att kontakta oss samt meddela detta vid bokning. Vi hoppas kunna tillgodose dina önskemål för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Meddela oss gärna med god framförhållning.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.