Skip to content

Mat & Dryck – och det lilla extra

Vi vill att maten på Camp Järvsö Hotell & Konferens ska vara det där lilla extra: god, vällagad och ge dig energi. En ny smak, en spännande komposition och gärna inspiration att ta med hem.

Vi välkomnar Julens smaker!

Välkommen att avnjuta ett julbord i vår stämningsfulla Hälsingegård med anor från 1600-talet. Här serveras ett vällagat julbord med smaker från Hälsingebygden med spännande inslag från Asien.

Start 7 dec


Hållbart & Inspirerande Julbord med logi på Camp Järvsö

Erbjud era anställda ett unikt julbord med en inspirerande upplevelse i en fantastisk miljö med anor från 1600-talet. Vi reser hållbart tur och retur tillsammans med SJ. Till ljudet av sprakande eldar njuter ni av vårt dignande julbord. Atmosfären och naturen runt Camp Järvsö är i sig en inspirationskälla men vi kryddar upplevelsen med en av våra fantastiska föreläsare Pär Johansson eller Carolina Klüft.

Bokas 7 eller 14 december


ÖPPETTIDER I VÅR RESTAURANG

Frukost:
8.00 – 10.00

Lunch:
12.00-14.00

Middag:
18.30-23.00
Köket stänger 20.30

ÅRET RUNT I RESTAURANGEN

RESTAURANGEN HAR VARIERANDE ÖPPETTIDER UNDER NOVEMBER & DECEMBER
Slå oss gärna en signal och kolla vad gäller när just du vill komma 0651-564136

Lunch på Camp Järvsö

Fredagar och Lördagar klockan 12.00–14.00 står lunchen uppdukad. Nu är det dags för ett gott och välbehövligt avbrott i dagens aktiviteter – och ett perfekt tillfälle att fylla på med ny energi.

Lunchtallriken fyller du med sallader och grönt, vegetariskt, kött och fisk , – och goda tillbehör.

135 kr

Middagsbuffé på Camp Järvsö

Våra öppettider för middag är fredagar och lördagar 18.30-23.00, köket stänger 20:30.

Buffén ger dig valmöjligheter med flera olika huvudrätter, ett rikligt salladsbord, ofta kallskuret och då och då även en god soppa med nybakat bröd.

Efter maten sitter det fint med något litet sött och varje kväll bjuds på en god dessert.

395 kr

Baren på Camp Järvsö

Om hungern skulle knacka på efter att restaurangens kök stängt så finns det några mindre rätter att välja bland i baren.

Baren erbjuder också ett noggrant utvalt sortiment av öl, vin och sprit – och självklart en mängd alkoholfria drycker.

Allergier och specialkost

Har du några allergier eller specialkost är du välkommen att kontakta oss samt meddela detta vid bokning. Vi hoppas kunna tillgodose dina önskemål för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Meddela oss gärna med god framförhållning.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.