Skip to content

Fysioterapi, HeartBeat & PT

Ta hand om dig!

Fysioterapi och PT

Under högsäsong erbjuder vi fysioterapi som kan få ordning på dina skavanker eller förebygga eventuella skador. Vi kan även stå till tjänst med personlig träning i tex yoga, löpteknik och styrketräning. 

HeartBeat

HeartBeat – vi slår ett slag för folkhälsan

Fysisk ansträngning kräver ett starkt arbetande hjärta. Så har du ett motionslopp i sikte, vill du öka på din träningsmängd eller bara känna dig trygg med att ditt hjärta mår bra? Då kan Heartbeat erbjuda dig en hälsokoll genom att screena ditt hjärta med EKG och ultraljud. Undersökningen tar ca 20 minuter och ger dig svaret på hur hjärtat arbetar i vila. 

Genom att screena hjärtat med ultraljud och vilo-EKG kan avvikelser på hjärtat upptäckas. Avvikelser som kan komma att orsaka plötsligt hjärtstopp. Heartbeat utför en undersökning som innefattar ultraljud av hjärtat, vilo-EKG, blodtryck samt ett standardiserat frågeformulär om din träningsstatus, din fysiska hälsa samt hereditet (ärftlighet) för hjärtsjukdom. Undersökningens resultat ger en bild av hur hjärtat arbetar i vila. Vid avvikande fynd kommer vi att rekommendera dig vidare utredning.

Vill du läsa mer kan du göra det här.

Telefonnummer: 0762 09 02 23

Pris: 950kr

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.