Skip to content

Ledarskaps-
utbildning med Resultatbolaget

Två träffar: 11-13 okt och 6-7 dec

Välkommen till oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens och ledarskapsutbildning med Resultatbolaget!

Syftet med utbildningen är att ta hand om dig som ledare och utveckla ett hållbart självledarskap.

Världen runt om oss svajar, med pandemier och krig i Europa. Vardagen är svår att förutse och pressen på chefer och ledare ökar från flera olika håll. Att utveckla ditt självledarskap och bli hållbar som ledare är en investering som du kommer ha med dig i framtiden – till förmån för dig själv och dina medarbetare.

Under dessa dagar blandar vi träning, mindfulness med utveckling av dig själv i din ledarroll så att du blir starkare – både mentalt och fysiskt.

Vad ingår? I priset ingår boende (enkelrum), all mat, träning samt utbildning enligt programmet

När ni bor hos oss ingår anläggningens faciliteter:
– Shuttleservice: Vi hämtar och lämnar er om ni kommer med tåg till Järvsö station
– Toppmodernt gym
– Aktivitetsrum med pingisbord och sällskapspel för samvaro
– Fullt utrustad gymnastiksal för lek och träning
– Outdoor Arena
– Elljusspår samt aktiviteter runt Kalvsjön. Vintertid har vi en långfärdskridskobana plogad samt längdspår


Pris: 39 000 kr/pers exkl moms

I priset ingår boende (enkelrum), all mat, träning samt utbildning enligt programmet

Mer om Resultatbolaget

Resultatbolagets vision är att skapa trygga, modiga & hållbara arbetsplatser, där ledare och medarbetare kan utvecklas, göra skillnad och skapa fantastiska resultat tillsammans. Vi är moderna, digitala och gör skillnad på riktigt.

Vi brinner för att hjälpa organisationer och företag att växa, utvecklas och skapa hållbara resultat som värnar både om miljön, det sociala samspelet och ekonomin.

Efter ett samarbete med oss ska både du själv, dina medarbetare och ditt företag nå bättre resultat – det är därför vi heter Resultatbolaget!

Om Karin Hedén

Karin har en stor passion är att göra skillnad genom att få människor och företag att växa. Karin är personalvetare i botten och har främst arbetat med utbildning och utveckling. I dag är Karin VD för Resultatbolaget sedan 11 år tillbaks.

Hon har en unik förmåga av att kunna läsa av behov, se, lyssna, förenkla processer och dra slutsatser. Karins specialintresse är pedagogik, bland annat har hon skrivit boken Mötesräddaren.
 
På fritiden kappseglar Karin, hon springer, mediterar och dansar. Om du vill få Karins hjärta att slå dubbla slag så fråga henne gärna om hennes relation till Gotland. 

Om Frida Gatu

Frida har lång erfarenhet av att arbeta med utbildning och kompetensutveckling. Hennes intresse för ledarutveckling startade när hon själv var linjechef på mobiloperatören 3.

De senaste åren har hon arbetat med att träna och coacha ledare med fokus på kommunikation och ledarskap. Frida uppskattas för sin kunskap, energi, humor och glädje som hon sprider till sina deltagare – oavsett om hon leder möten eller utbildningar.

På fritiden springer Frida och hon gillar att träna inför långlopp så som halvmarathon. Frida hänger även mycket i skogen ihop med familj och hunden.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.