Skip to content

Lagret Södermalm

Datum: 25-27 november

Lagret Södermalm slår Camp i Järvsö i höst och vi vill bjuda in dig till en riktig kickstart!

Ledordet för helgen kommer vara kontraster – kanske vågar du dig på något nytt du aldrig testat förr? Kanske kan du hitta något utmanande i det du redan är van vid bara genom att gå lite utanför din komfortzon? För utveckling och inspiration tror vi på att skapa kontraster både i vardagen och träningen och den här helgen har du därför en spännande buffé att välja på allt från tyngdlyftning till discodans, löpning och hiphopyoga. Självklart guidar vi dig genom helgen och ser till att njuta av de vackra omgivningarna i Järvsö, bastubad, god mat och såklart i trevligt sällskap. Välkomna till en stark höst med Elin & Madelinn från Lagret Södermalm!

Detta ingår i paketet vid bokning av rum:
– Boende i vald rumstyp
– 2 frukostar
– 2 middagar
– 1 lunch
– Transport till och från Järvsö station om du kommer med tåg
– All träning och aktiviteter enligt program
– Vedeldad bastu vid ett tillfälle

Pris från 3195 kr

Lagret Södermalm

Lagret är en träningsstudio på Södermalm i Stockholm som drivs av Elin & Madelinn. Mikrofinansierad av våra Patreons och med eget kaffe – Starkt kaffe från kersh rosteri. Vi är passionerade för kvinnligt företagande och att jobba med hälsa & träning på ett hållbart sätt över tid tillsammans med likasinnade. Du hittar oss även på Springtimes träningsresor.

ELIN BJÄRKSTEDT

 Personlig tränare, fysioterapeut & skribent som driver företaget Personligare träning. Har en egen träningspodd ”Beauty & the Beast” och jobbar även mycket digitalt med kurser i tex stresshantering/utbrändhet och föreläser. Queen of kettlebells och hobbytävlar i tyngdlyftning.

MADELINN FERNANDEZ

Personlig tränare, gruppträningsinstruktör och coach som driver företaget Fightingspirit AB. Har även det egna träningskonceptet TAUFF training och jobbar mycket med träningsresor och event både i Sverige och utomlands. Har kampsport i blodet men hobbytävlar numera i Crossfit.

MATTIAS JAKOBSSON

Personlig tränare, löpcoach & musikalartist. Vid sidan av att stå på scenen (medverkat i produktioner som Mamma Mia, Cabaret, Chicago m.fl.) jobbat som löpcoach och personlig tränare. Tidigare elitsatsande medel/långdistanslöpare som bytte spikskor mot benvärmare och danstrikåer. Kör träningspodden ”beauty & the beast”, älskar crossfit och syslöjdsprojekt.  

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.