Skip to content

Vad händer på Camp Järvsö

Vi har något för alla! Det vi är bäst på är träning, hälsa, aktiviteter och upplevelser! All ledarledd träning och aktiviteter på programmet bokas på som tillval av aktivitetskort vid bokningsprocessen.
Vi välkomnar även dagsgäster utan boende att boka på aktivitetskort här.

Om du inte vill boka på aktivitetskort och vara med på ledarledda pass på programmet har du tillgång till alla våra faciliteter såsom fullt utrustat gym, gymnastiksal, spelrum, businesscenter samt framför allt vår Outdoor Arena med koordinationsbana, teknikbana för cykel, friidrottsbana, klättervägg, grillplatser och mycket, mycket mer. 

GRUNDPROGRAM

Grundprogammet med ledarledda pass och föreläsningar erbjuds hela året. Detta bokas mot ett pristillägg.

FAMILJ, BARN & UNGDOMAR

Under hösten erbjuder vi ledarledda aktiviteter för familjer och barn.

TEMAN/EVENT

Missa inte våra speciella teman och events. Gästinstruktörer, föreläsare och underhållning – allt kan hända på Camp Järvsö!

Tävlingar och lopp

Kalvsjön Runt by Salomon 12,4 K

Spring, cykla eller gå vackra Kalvsjön runt. Rundan runt Kalvsjön är omväxlande och lite mer kuperad än man först kan tro. Starten går från Camp Järvsö och inleds med ca. 5k böljande grusväg med sjön på höger sida och skogen på vänstra, vi kommer ut på en lite större väg vid sågverket i Nor och passerar inloppet från Ljusnan. Nu börjar asfalten. Backarna på tillbakavägen glömmer man bort när man får utsikten över ängarna, sjön och dom blå bergen. Sista biten kan du spurta så gruset ryker. Välj tidtagning eller bara njut av ett bra pass! Är det du som får rekordet inristat i stora björken på Campet?

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.