Skip to content

Thomas Pickelner

Thomas Pickelner är en journalist och filmare som jobbat på både TV4 och SVT, som reporter, programledare och fotograf. Han har varit löpande TV-reporter två år i rad på Stockholm Marathon.
Nu är han ambassadör för ASICS och Communtiy Manager för laget ASICS FrontRunner Skandinavien.
Thomas började med löpning 2013 då han deltog som ett journalistiskt experiment i programmet Framgång i Sikte. Han tränade då som elitidrottare i ett år och hade Malin Ewerlöf som mentor.  Målet var att att försöka bli så bra som möjligt på att springa den tuffa distansen 800 meter och utmana friidrottare på XL-galan i globen.
Han gjorde stora framsteg och fastnade för löpningen.
Nu springer han längre distanser och har personliga rekord som 34 minuter på milen, 1.15 på halvmaran och 2.47 på Marathon.
Hösten 2016 sprang han tre marathon på tre veckor med en snitttid under tre timmar, (2.54).
Thomas ser man alltid med ett leende och han gillar att inspirera andra med deras träning. Han har varit instruktör inom boxning, cirkelträning och löpning och har en bakgrund inom fotbollen där han spelat i juniorallsvenskan. Thomas är också en av grundarna för stressväktarna, www.stressvaktarna.se.  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.