Skip to content

Simone Orlander Arvola

Med en grund som truppgymnast märkte Simone ganska tidigt att hon hade lätt för att lära sig nya övningar och rörelser i kroppen. Dans har varit en viktig del i hennes träningsresa samtidigt som hon älskar att lyfta och välta tunga otympliga föremål som tog henne till en Strongwoman tävling där hon kom på 3e plats. När hon 2014 började leda gruppträning fastnade hon direkt för glädjen som spreds i hallen både i sig själv och bland deltagarna och har inte kunnat sluta. Hennes senaste utmaning är thaiboxning som hon nu tränar ett par gånger i veckan.

 Hon leder allt från högintensiva fyspass, workshops inom diverse styrkeövningar, rörlighetsträning och dansar både soft och inte så soft. Har under ett par år även jobbat heltid som Sportinstruktör på olika träningshotell runt om i världen.

Idag jobbar hon som Tränings- och utbildningsansvarig på Friskis Lidingö och får möjligheten att inspirera fler i sitt ledarskap inom gruppträning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.