Skip to content

Patrik Yderberg

För Patrik har bollsporter alltid varit en viktig och stor del av hans liv. Handboll, basket, tennis, hockey, golf och framför allt fotboll är stora intressen både som åskådare och utövare. Än idag är han aktiv tennis-, golf- och fotbollsspelare.

På senare år har dock löpningen varit den motionsform som han utövat mest och han har hunnit med att avverka ett 40-tal maratonlopp samt otaliga lopp på andra distanser.

2010 genomförde han Järnmannen i Kalmar vilket många, inklusive han själv, anser är ett mirakel eftersom han inte är simkunnig. Våtdräkten höll honom flytande och ett flitigt vevande tog honom runt sim-momentet på 2 timmar och 35 minuter (vilket är långt över maxtiden men funktionärerna förbarmade sig..).

Hans favoritresmål är New York och Portugal. Att morgonjogga i Central Park och att ta en kall dryck på strandrestaurangen i Monte Gordo efter genomfört pass är två upplevelser som han anser höjer livskvaliteten väsentligt.

Patrik jobbar idag som VD för Springtime och han tycker han har världens bästa jobb.

I höst så är han med i Portugal första veckan i oktober och sedan även på resan till New York Marathon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.