Skip to content

Kristina Nykvist (fd Dahlman)

Sedan barnsben har Kristina haft mycket spring i benen. Idrottskarriären började i unga år med simning och fotboll och i tonåren hittade hon sin stora passion i dansen. Steget från dans till boxning var sedan inte särskilt långt, eftersom båda idrotterna har sin grund i rytmik, kroppskontroll och taktkänsla. Kristina har alltid varit pedagogiskt lagd och haft en förmåga att utveckla andra vilket gjorde att hon blev handplockad till Balance Training i Stockholm, där hon idag arbetar som gruppträningschef. Kristina leder klasser i Boxning, Core, CrossFit, Dynamisk rörlighet, Funktionell träning, Kettlebells, SomaMove, Tabata och det är alltid deltagarnas träningsglädje som står i fokus. Hon anser att den mentala biten i träningen är väsentlig och att du med rätt inställning kan komma precis så långt som just du önskar. Därför ser hon alltid till att få dig som deltagare motiverad och förstående inför hur varje träningspass utvecklar dig som människa. Solen, stranden, den goda maten och inte minst den sociala biten på Training Camp i Portugal gör dessutom upplevelsen komplett. 

Kristina är licenserad Personlig tränare och arbetar även som utbildare i Kettlebells för Eleiko Sport, företaget som levererar utrustning till de olympiska spelen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.