Skip to content

Kristina Andersson

Kristina Andersson är näringsfysiolog (fil. mag i Nutrition), föreläsare och författare som drivs av en fascination över vår fantastiska kropp, hur den är uppbyggd och fungerar samt hur vi genom vår livsstil faktiskt kan påverka den i mångt och mycket. 

Att bry sig om vad man äter handlar om så mycket mer än bara vårt utseende och vår vikt. Det handlar i grunden om att skapa en fungerande kropp som håller sig stark, hel, pigg och frisk.

Det rör sig dock inte om måsten och nolltolerans utan om livskvalité och balans.  ”Är det inte bra för din kropp så se till att det är bra för din själ” sammanfattar på ett bra sätt Kristina filosofi.

Förutom att åka land och rike runt och föreläsa, utbilda och inspirera inom området kost och hälsa så syns hon regelbundet som kostexpert i tidningar och tv och har gjort både barnprogram för UR och kosten till Biggest Loser. Hon har även skrivit ett tio-tal böcker däribland ”diabetes – du kan själv påverka”,  ”Stark inifrån och ut på 12 veckor”, ”Lifestyle planner” och nu senast ”Eat Clean – mer näring och mindre skärp i maten”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.