Skip to content

Emma Johansson

Emma har sedan 1990 arbetat med gruppträning och har ett brett register. Hon är instruktören som ger dig lusten att träna och aldrig sluta. Med sitt idérika sätt att inspirera fylls hennes klasser med kraft, styrka och personlighet. Hon har en utstrålning och energi som ingen kan undgå att smittas av. Hon har under flera år ingått och samarbetat med NIKE, vilket har stärkt hennes kunskap och utveckling.

Man kan se henne inspirera och utbilda runt om i Sverige på conventions och workshops. Hon är flitigt anlitad som gästinstruktör på anläggningar och föreningar runt om i Sverige.

Till vardags finns Emma på Nordic Club, Moves & Motivation och ATC Wellnes i Växjö, där hon kör dansklasser, styrkeklasser, core och funktionella klasser som Functional Moves och Soma Moves.

Till professionen arbetar Emma med inredning inom offentlig miljö, på Input Interiör. Här får hon möjligheten att arbeta med design, profil, funktion och ergonomi. Alla dagar ser olika ut med olika projekt i rullning.

Emma är dansant, tydlig, idérik och full av energi och utstrålning. Besöker du Emmas klasser – vet du aldrig vad som kan hända!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.