Skip to content

Camilla Rahm

Träning, fysisk aktivitet och friluftsliv har varit en del av Camillas liv sen barnsben. Idag jobbar hon till största delen med just träning och hälsa som också är en del i hennes aktiva livsstil. Hon är certifierad Kost & Träningskonsult hos The Academy med en PT-licens och löpcoachutbildning inkluderat. Just löpningen har hon sedan kompletterat med flera fördjupande kurser och workshops. Camilla började instruera i gruppträning redan 1998 och har kört bl.a spinning, bodypump, olika former av styrkeklasser och rörlighetsträning. Hon är också utbildad samtalscoach med inriktning mot beteendeförändring kopplat till personlig utveckling, hälsa och välbefinnande. Camilla driver sen några år tillbaka ett eget bolag, CReative Training, med inriktning på träning/hälsa och välmående för privatpersoner och företag. 

Den egna träningen består ofta av löpning (gärna långdistans eller i skogen) och på vintern åker hon mer än gärna längdskidor. En stor del av fritiden ägnas åt ”out-door” aktiviteter som skidåkning, kitesurf, vågsurf och annat skoj i naturen. Aktiviteter som fyller henne med mycket energi och glädje. Energin delar hon i sin tur gärna med sig av till andra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.