Skip to content

Camping

Vi har 20 campingplatser beläget på området bara ett stenkast från reception, servicecenter, restaurang och aktiviteter. El finns på platserna och ingår i priset. Även trådlös wifi ingår. I vårt servicehus finns disk- och tvättmöjligheter samt även ett torkrum, duschar och wc. I tillägg finns ett stort antal allmänna duschar och toaletter i gymnastiksalens omklädningsrum.
Platserna är grusade där själva husbil/husvagnen parkeras och till platsen tillhör också en bit med gräsmatta.

I nuläget kan vi inte erbjuda töming för latrin eller gråvatten.

Måltider

Med campingplatserna ingår inga måltider. Gör tillval av frukost, lunch och middag. Varje onsdag hela sommaren erbjuder vi vår populära grillkväll och på söndagar vill man inte missa vår härliga brunch.

Om du hellre fixar din egen mat så står våra 4 grillplatser till förfogande runt om på området.

Servicehus

I vårt servicehus finns disk- och tvättmöjligheter samt även ett torkrum, duschar och wc. I tillägg finns ett stort antal allmänna duschar och toaletter i gymnastiksalens omklädningsrum.

Måltider och aktiviteter

Med campingplatserna ingår inga måltider. Du kan göra tillval av frukost, lunch och middag vid bokning.

Träning- och aktiviteter

I priset för ställplatsen ingår fullt utnyttjande av våra träningsfaciliteter. Vi har ett fullt utrustat gym, gymnastiksal och yogasal. Utomhus finns vår ”Outdoor Arena” med klättervägg, teknikbana för cykel, koordinationsbana, fotbollsplan, löpar- och cykelspår, klättervägg, boulebana, grillplatser mm. Allt ingår i priset!

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.